30/3/2012
www.musiccorner.gr

Η πρώτη απονομή Χρυσού Δίσκου για την Panik Records είναι γεγονός και έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο ανεπανάληπτο party που διοργάνωσε η εταιρεία για το Official Release του Fallin!

Πριν την έναρξη της βραδιάς οι δημιουργοί της Panik Records, Πάρις Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος απένειμαν τους χρυσούς δίσκους στους Playmen, τη Demy και όλους τους δημιουργούς που συνέβαλαν στη δημιουργία του hit single.

Το Fallin που λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του έγινε χρυσό, είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς αφού τους τελευταίους 2 μήνες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του national airplay chart by Media Inspector.

Αμέσως μετά την απονομή–έκπληξη για όλους, το ξέφρενο Official Release Party ξεκίνησε. Οι πρωτοπόροι Djs και Παραγωγοί της ελληνικής dance σκηνής Playmen ανέβηκαν στα decks, ξεσηκώνοντας  τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το club!

Μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν αγαπημένη όλων Demy, η οποία σε ένα ξεχωριστό dance πρόγραμμα, τραγούδησε ζωντανά συνδυάζοντας τη λάμψη της με τους μοναδικούς ήχους των Playmen!

Το κατάμεστο Villa Mercedes χόρεψε στα dance beats των Playmen και διασκέδασε μέχρι το πρωί με τους Official Fallin RemixersDJ Dino, Agent Greg, Dimi Phaze, Kevin Sunray, DSF.

Όλα αυτά εν αναμονή της international κυκλοφορίας του Fallin από major label του εξωτερικού, καθώς και του νέου album των Playmen!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here