18/10/2012
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο πιο ευρωπαίος τραγουδοποιός της νέας ελληνικής σκηνής επιστρέφει στην Αθήνα ύστερα από την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ισπανία και τα Κανάρια νησιά για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο Faust.

Στο ιστορικό κέντρο, δίπλα στην Καπνικαρέα, στον πιο θεατρικό χώρο της Αθήνας, ο Γιώργης Χριστοδούλου θα παρουσιάσει για τρεις Πέμπτες του Οκτώβρη, μια μουσική παράσταση με καλεσμένες του τέσσερα ταλαντούχα και λαμπερά κορίτσια του ελληνικού τραγουδιού – με την δική της ξεχωριστή πορεία η καθεμιά. Αυτή την Πέμπτη μαζί του οι Μάρω Μαρκέλλου & Βικτώρια Ταγκούλη!

Με τραγούδια από το πρόσφατο album του “flâneur“, το ολοκαίνουριο single “Φάβα” που έχει ανοδική πορεία στο ραδιοφωνικό airplay, επιλογές με jazz ηχοχρώματα από όλη τη Μεσόγειο, μια μικρή αναδρομή στην προσωπική του δισκογραφία και μια μικρή γεύση από το νέο δίσκο που ετοιμάζει για την Ισπανία, ο Γιώργης μας ξεναγεί σε κοσμοπολίτικα τοπία, στα καφέ και τις στοές από την παλιά Αλεξάνδρεια και το Παρίσι ως την Αθήνα και την αγαπημένη του Βαρκελώνη. Οι ερμηνείες του τραγουδοποιού στα ελληνικά, ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά, αλλά και η θεατρική ατμόσφαιρα του Faust «υπόσχονται» να μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο μελωδικό και διασκεδαστικό gig.

Ο βραβευμένος από την Ακαδημία Κινηματογράφου Βασίλης Μπαρμπαρίγος αναλαμβάνει τη σκηνική επιμέλεια και τα κοστούμια των παραστάσεων και ο Αλέξης Γκίκας τον φωτισμό και τον ήχο.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώτης Παρασκευαΐδης και Πάνος Αθάνατος – κιθάρα, Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο & Ρόλυ Γιαμοπούλου – τύμπανα

FAUST| Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος, Αθήνα

Πέμπτες 4, 18 και 25 Οκτωβρίου | ώρα έναρξης: 22.00 | Είσοδος θεάματος: €5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here