20/3/2012
www.musiccorner.gr

Ένα ταξίδι αισθήσεων και συναισθημάτων “στους 5 ανέμους” από τη δεκαετία του ’50 έως το σήμερα, έζησε την Κυριακή 18 του Μάρτη το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE  στο μουσικό θέατρο Γυάλινο Up Stage. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι ήταν η Κωνσταντίνα και ο Μάκης Δελαπόρτας! Η γνωστή ερμηνεύτρια και δημιουργός, ώς άψογη οικοδέσποινα, χάρισε μια μαγική βραδιά!

H έκπληξη είχε “οργανωθεί καλά” απο τον Μάκη Δελαπόρτα και το διοικητικό συμβούλιο του Greek Eurovision fanclub. Ο πρόεδρος του Ελληνικού σωματείου φίλων της Eurovision Χρήστος Ζαφειρίδης βράβευσε την Κωνσταντίνα για τις 2 συμμετοχές της στο παγκόσμιο φεστιβάλ τραγουδιού.

1983 Η ΑΓΑΠΗ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ – ως ερμηνεύτρια για την Κύπρο. Σ’ ένα τραγούδι του Σταύρου Σιδερά με το νεαρό -τότε και πάντα- κορίτσι να κρατά την κιθάρα του.
1997 ΜΑΝΑ ΜΟΥ – Κύπρος με την Χαρά και τον Άνδρο Κωνσταντίνου τα αδέρφια της στην ερμηνεία κι εκείνη στη δημιουργία, κατάφεραν να σκαρφαλώνουν στη 5η τιμητική θέση για το νησί της Αφροδίτης!

Η Κωνσταντίνα απαστράπτουσα πάντα και με αναλοίωτη φωνή, χάρηκε πολύ τον έπαινο που παρέλαβε από το σωματείο και ιδιαίτερα την ανακύρηξη της ως επίτιμο μέλος του.
«Θάλασσες», «Αγγελέ μου και φονιά», «Τηλεφωνώ», «Έχω μια καρδιά», «Σαν τριαντάφυλλο», «Τα ρυάλια»…

Μια όμορφη βραδιά με πολύ τραγούδι αλλά και πρόζα από την υπέροχη και πάντα νέα Κωνσταντίνα τον Μάκη Δελαπόρτα και τη συνοδεία καταπληκτικών μουσικών και υπέροχων τραγουδιών.

Ή βράβευση της Κωνσταντίνας ήταν η έκπληξη της βραδιάς και καταχειροκροτήθηκε στο κατάμεστο χώρο του Γυάλινου UpStage από πολλούς διάσημους “και μη” παρόντες… Μαριάννα Ευστρατίου, Αντώνης Παππάς, Ηρώ Τριγώνη, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μαριώ, Νάντια Καραγιάννη, Γιάννης Μωραΐτης, Γρηγόρης Πετράκος, Νεκτάριος Σφυράκης, Ελένη Φιλίνη, Τίνα Σακελάριου, Κώστας Βενετσάνος, Στέλιος Καλαθάς, Δημήτρης Ρίζος, Πάνος Χατζηκουτσέλης, Κρίστη κ.ά.

Το Ελληνικό σωματείο ήταν και σε αυτή την βραδιά παρόν εκτελώντας το “χρέος” του να βραβεύει, να τιμά ανθρώπους που “πάτησαν το πόδι τους” στη μεγάλη σκηνή της Eurovιsion. Kαι υπάρχει και “συνέχεια”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here