18/11/2011
www.musiccorner.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε ο μπασίστας Πλάτωνας Καπρίδης, μουσικός του Μύρωνα Στρατή, όταν φωτογράφιζε σε εγκαταλελειμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα, αλλά δυστυχώς υποχώρησε η οροφή και ο άτυχος νεαρός παρασύρθηκε και σκοτώθηκε ακαριαία. Το ασθενοφόρο έφτασε σύντομα στο σημείο, αλλά οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν το θάνατο του.

Μέχρι πριν λίγη ώρα υπήρχε φημολογία πως ο Καπρίδης βρέθηκε στο εγκαταλελειμένο εργοστάσιο στα πλαίσια επικείμενων γυρισμάτων νέου video clip του Μύρωνα Στρατή. Είχε πάει λένε για να φωτογραφήσει τη περιοχή, μαζί με συνεργάτες του, για να κάνει το λεγόμενο reperage. Ωστόσο ανακοίνωση που λάβαμε πριν λίγο από την εταιρεία παραγωγής Ερωδιός και τη δισκογραφική Λύρα, διαψεύδει τη συγκεκριμένη φημολογία που αναπτύχθηκε, επισημαίνοντας πως κανένα video clip του Μύρωνα δεν γυρίζεται αυτό το καιρό και ο άτυχος 31χρονος μπασίστας ήταν στο χώρο φωτογραφίζοντας από χόμπι.

Παρακάτω, αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Ερωδιός, εταιρεία management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του και η δισκογραφική εταιρεία LYRA εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για το χαμό του συνεργάτη μας και μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού – και γι’αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γυρίσμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…

Παρακαλούμε θερμά αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογενειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού.

Το Music Corner στέλνει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νεαρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here