11/3/2013
www.musiccorner.gr

Αυτή τη φορά το εναλλακτικό τεχνοποιείο ΦΙΞ in art ετοίμασε μια παράσταση και για τους φίλους που κοιμούνται νωρίς και δεν προλαβαίνουν ποτέ τις εκδηλώσεις των 11, αλλά και για αυτούς που μετά θα συνεχίσουν (εμπνευσμένοι!) σε τρικούβερτα αποκριάτικα γλέντια έχοντας κάτι κρατήσει στο πορτοφόλι τους, μιας και η είσοδος με ποτό είναι μόνο 5€!!

Δύο ξεχωριστές βραδιές με τη γνωστή πια παρέα των τριών καλλιτεχνών, του Μανόλη Ανδρουλιδάκη, του Μάκη Αϊβάζογλου και της Μαρίας Θωίδου.

Τραγούδια της γενιάς του 60 ποτισμένα από την ανάγκη της αναγέννησης στις πιο ζορισμένες εποχές, αλλά και του 70 και του 80, μαζί  και κάποια σύγχρονα των ίδιων των τραγουδοποιών, τραγούδια που φτιάχτηκαν από ζωή και γίνανε ζωή μέσα σε δύσκολες εποχές, καλή ώρα όπως και τώρα….

Μια παρέα που συγκινεί με την αυθεντική και συναισθηματικά γενναιόδωρη ερμηνεία της.

Πλάι στις  ζεστές φωνές της Μαρίας Θωίδου και του Μάκη Αϊβάζογλου, ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης κεντάει περίτεχνα και εντυπωσιακά με τους ήχους της κιθάρας του.

Όλα αυτά σε έναν καινούργιο – φρεσκότατο!- χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης και της επικοινωνίας…

Καλή αντάμωση λοιπόν στο εναλλακτικό τεχνοποιείο ΦΙΞ in art (εργοστάσιο FIX, 26ης Οκτωβρίου) την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 21:00.

Τιμή εισιτηρίου: 5€ με μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί
Πληροφορίες : 2310-500034

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here