2/2/2011
www.musiccorner.gr

Η Ειρήνη Χαρίδου συστήθηκε στο κοινό μεσω της συνεργασίας της με τον Χρήστο Νικολόπουλο και το soundtrack της σειράς «Ψίθυροι καρδιάς». Έχει κυκλοφορήσει 2 προσωπικούς δίσκους κι έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως την Χαρούλα Αλεξίου, την Μαρινέλλα και τον Γιάννη Κότσιρα.

Η Ελένη Δεληχρήστου ξεκίνησε τη καριέρα της στο δημοτικό τραγούδι κι αργότερα μεταπήδησε σε πιο σύγχρονα μονοπάτια, καθώς συνεργάστηκε για το πρώτο της προσωπικό album με τους Μπλε, τον Γιώργο Δημητριάδη και τον Ασκληπιό Ζαμπέτα από τις Τρύπες. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Νίκο Παπάζογλου ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει το δεύτερο album της, όπου η ίδια υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Η Ευαγγελία Μαυρίδου με εξέχουσες σπουδές κλασικής μουσικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διατηρεί έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα ως σολίστ και ως μέλος μουσικών συνόλων, με συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τρεις σημαντικές προσωπικότητες… τρεις εξαίσιοι καλλιτέχνες… τρεις γοητευτικές κυρίες… συναντιούνται στην σκηνή του ALMAZ, για 2 ανατρεπτικά live που θα συζητηθούν!

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΙΔΟΥ – ΕΛΕΝA ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΥ Live
Στο πιάνο η Ευαγγελία Μαυρίδου

Κυριακή 6 & 13 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10€ / B’ ποτό: 7€

ALMAZ
Τριπτολέμου 12, Γκάζι
Τηλ. 210 3474763

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here