22/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό δήλωσε η Lana Del Rey, παρά το γεγονός ότι η καριέρα της βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, με το άλμπουμ της “Born To Die” που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο να έχει φτάσει στην κορυφή των βρετανικών charts και στο Νο2 των αμερικάνικων, εξακολουθεί να δυσκολεύεται να συνηθίσει στην ιδέα της κριτικής, ενώ θεωρεί αποθαρρυντική όλη τη διαδικασία κυκλοφορίας ενός άλμπουμ.

Η αμερικανίδα τραγουδοποιός, άλλωστε, στο πρώτο της δισκογραφικό βήμα είδε τη δουλειά της να αποσύρεται από την κυκλοφορία επειδή η ανεξάρτητη εταιρεία με την οποία το κυκλοφόρησε δεν ήταν σε θέση να το χρηματοδοτήσει επαρκώς. Το αποτέλεσμα ήταν η δουλειά της να μείνει στην αφάνεια και η ίδια να κάνει ένα δεύτερο δισκογραφικό ξεκίνημα με το “Born To Die”, με το οποίο κατάφερε να κάνει επιτυχία αφού το άλμπουμ έφτασε στην κορυφή των charts σε 14 χώρες.

Ξέρετε τι είναι τρομακτικό; Να αφοσιώνεσαι στο γράψιμο για δέκα ολόκληρα χρόνια, και μόλις ο κόσμος ακούσει τη δουλειά σου να αποφασίσει ότι δεν του αρέσει. Κι αυτό επειδή έχεις δώσει τον εαυτό σου στους στίχους και τις μελωδίες και το κοινό αρχίζει να σκέφτεται για σένα. Κι αν δεν του αρέσει νιώθεις να σε παραμερίζουν”, δήλωσε η Lana στο ραδιόφωνο του BBC.

Η 26χρονη πιστεύει πως είναι δύσκολο να παραμείνει «πιστή» στα ένστικτά της, καθώς είναι πολλές οι προτάσεις που της γίνονται για διαφορετικά πράγματα, αλλά συχνά πιστεύει ότι δεν της ταιριάζουν. “Κάποιες φορές υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές, διαφορετικές επιλογές, αλλά δεν είναι κάτι που ταιριάζει με το στιλ μου. Και με κάνει ν’ αναρωτιέμαι αν είμαι εγώ δύσκολη να δεχθώ άλλες προτάσεις”, συνεχίζει η Lana.

Δε θέλω να γίνομαι αγνώμων, αλλά πολλές φορές μου γίνονται προτάσεις ποτ όταν τις σκέφτομαι βλέπω ότι δε θέλω να τις προχωρήσω. Είναι σημαντικό για μένα να ακολουθώ το ένστικτο και τις παρορμήσεις μου. Αρκετές φορές είναι πιο δύσκολο να τραβάς το δικό σου δρόμο όταν υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις”, ολοκλήρωσε η Lana.

Η τραγουδίστρια μέχρι τις 15 Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ευρώπη στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της που θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου στην Αυστραλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here