9/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Victoria Beckham δεν έχει αποκλείσει την επανένωση των Spice Girls για κάποια special events στο μέλλον, αλλά δε σκοπεύει και να «αναγκαστεί» να κάνει κάτι τέτοιο. Πριν λίγες μέρες η Mel B αποκάλυψε ότι τα κορίτσια θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς για το διαμαντένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας της Αγγλίας, αλλά η Victoria θέλει να θέσει τους όρους της για να συναινέσει.

Οι Spice Girls ποτέ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ενωθούν και πάλι και η Victoria είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα για μια μοναδική εμφάνιση. Είναι πραγματικά πολύ απασχολημένη, αλλά θα καταφέρει να ρυθμίσει το χρόνο της ώστε να είναι παρούσα. Ωστόσο, δεν θα υποχρεωθεί να συμμετάσχει σε κάτι αν δεν το θέλει πραγματικά”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της στο περιοδικό Closer.

Η «διαρροή» των σχεδίων των Spice Girls από την Mel B ενόχλησε τα άλλα κορίτσια και ιδιαίτερα τη Victoria. “Υποτίθεται ότι αυτή η εμφάνιση θα τηρείτο μυστική μέχρι να συμφωνήσουν όλες. Τώρα η Victoria αισθάνεται υποχρεωμένη να συμμετάσχει. Και διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις, ειδικά από τη στιγμή που ο σύζυγος της Mel B, Stephen Belafonte, προσπαθεί να εμπλακεί ως manager της Mel”, συνέχισε η πηγή του περιοδικού.

Από τότε που η Mel B ήταν κριτής στο αυστραλιανό X Factor, έχει την εντύπωση ότι είναι τόσο μεγάλη σταρ όσο και η Victoria. Στο παρελθόν οι δυο γυναίκες είχαν τριβές μεταξύ τους και ανταγωνίστηκαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο με λάθος τρόπο. Με την Emma και τη Mel C είναι πολύ κοντά και ήταν έτοιμη να συμφωνήσει. Αλλά η Geri και η Mel B δείχνουν ακόμα μια ανταγωνιστική στάση και η Victoria το σκέφτεται”, ολοκλήρωσε το περιοδικό.

Αχ αυτές οι γυναίκες. «Τρώγονται» για την αρχηγία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here