4/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και φιλίας που ένωσε τις Spice Girls, φαίνεται ότι τα κορίτσια επιθυμούν αν γίνουν και …συμπεθέρες!

Και οι πέντε τραγουδίστριες, Victoria Beckham, Mel B, Mel C, Emma Bunton και Geri Halliwell, έχουν δημιουργήσει τις οικογένειές τους, αλλά παραμένουν στενά συνδεδεμένες και αλληλέγγυες. Και, σύμφωνα με την Mel C, απώτερος στόχος τους είναι να γίνουν και συμπεθέρες στο μέλλον. Η Mel C έχει «αποφασίσει» να στεφανώσει την κόρη της Scarlet με τον Beau, τον μεγαλύτερο από τους γιους της Emma Bunton.

Η παρέα μας μεγαλώνει. Φέτος μόνο είχαμε τρεις νέες προσθήκες κι αυτό είναι υπέροχο. Τα παιδιά μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά γιατί θέλουμε να είμαστε παρέα και τα παιδιά μας να μεγαλώσουν μαζί”, δήλωσε η Melanie.

Η Emma κι εγώ κανονίζουμε από τώρα τον γάμο του Beau με τη Scarlet. Είναι πανέμορφος. Όλα τα παιδιά μας είναι πολύ όμορφα. Τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά μέχρι τώρα”, συνέχισε η Mel C.

Η Mel, εκτός από τα …αρραβωνιάσματα, μίλησε και για το musical που θα έχει ως βάση τις μεγάλες επιτυχίες των Spice Girls και προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, την παραγωγή έχει αναλάβει η Judy Craymer και το σενάριο το επεξεργάζεται η κωμικός Jennifer Saunders, με όλα τα κορίτσια να έχουν άμεση συμμετοχή στο project. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια για ένα musical, καθώς τα τραγούδια μας ταιριάζουν σε μια τέτοια παραγωγή. Συναντηθήκαμε με την Judy και ανέλαβε όλο το εγχείρημα”.

Είναι φανταστική παραγωγός, διάσημη για το Mamma Mia!. Έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή και πολύ δυναμική ομάδα, κυρίως από γυναίκες, και θέλουν αν είμαστε δίπλα τους για βοήθεια”, συνέχισε η Melanie.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τις Spice Girls να ενώνονται ξανά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, αλλά η απάντησή της ήταν αρνητική. Ποτέ κανένας δεν με πλησίασε για κάτι τέτοιο και είμαι απογοητευμένη επειδή ο ενθουσιασμός μου που θα γίνουν οι Ολυμπιακοί στο Λονδίνο είναι υπέρμετρος”, είπε η Mel C, γνωστή και ως Sporty Spice. Θα ήταν καταπληκτική εμπειρία, καθώς δεν πρόκειται να ξανασυμβεί στις ζωές μας κάτι τέτοιο. Αν θα ήθελα να γίνει; Φυσικά. Για τα άλλα κορίτσια δεν μπορώ να πω. Ίσως κάποιες θέλουν και κάποιες άλλες όχι”, ολοκλήρωσε η Melanie Chisholm.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here