28/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Πολλά έχουν γραφτεί για τη Lady Gaga, την καριέρα, τη ζωή και την αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της, αλλά όταν ένας καλλιτέχνης όπως ο Tony Bennett κάνει τόσο κολακευτικά σχόλια για την τραγουδίστρια, μόνο ως ύμνος μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο 86χρονος τραγουδιστής στα 63 χρόνια σπουδαίας καριέρας έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες καλλιτέχνες και έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει ένα πραγματικό ταλέντο. Ο Bennett στο τελευταίο του άλμπουμ ηχογράφησε ένα ντουέτο με τη Lady Gaga και πρόσφατα μίλησε για την εκπληκτική «ενέργεια και ευφυΐα» της.

Πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει ο Πικάσο της μουσικής. Είναι πολύ ταλαντούχα. Είναι διαφορετική από κάθε καλλιτέχνη που συνάντησα σε όλη την καριέρα μου γιατί μπορεί να «αναδημιουργείται» σε καθημερινή βάση. Είναι απίστευτη η ευφυΐα και η ενεργητικότητά της”, δήλωσε στο BBC.

Ο Bennett με αφορμή τον θάνατο της Amy Winehouse από αλκοόλ και ναρκωτικά, βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα αποκαλύπτοντας και τη δική του εμπειρία : “Ήμουν αρκετά έξυπνος να σταματήσω τέτοιες καταχρήσεις σε μικρή ηλικία. Συμβαίνει συχνά σε πολλούς ερμηνευτές. Χάνεις το μυαλό σου μόλις κάνεις επιτυχία. Κάνεις πολλά σφάλματα στην αρχή”, ολοκλήρωσε ο Bennett.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here