15/7/2011
www.musiccorner.gr

Τα Υπόγεια Ρεύματα περιοδεύουν και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα… Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές…

Η έντονη συναυλιακή δράση του σχήματος βοήθησε στη ζύμωση των μελών του με αποτέλεσμα την αποκρυστάλλωση του ήχου τους σ’ ένα μείγμα ακραιφνώς ροκ διαθέσεων με λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις. Όχημα όπως πάντα η ποιητική στιχουργική τους, στην οποία ανέκαθεν τα Υπόγεια Ρεύματα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Με αφορμή την δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», παρουσιάζουν επίσης και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (τραγούδι – κιθάρα), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

ΙΟΥΛΙΟΣ:
17/7 ΛΕΡΟΣ @ Κουρσάρος
20/7 ΣΗΤΕΙΑ @ Φρούριο Καζάρμα
24/7 ΓΡΕΒΕΝΑ @ Δεσκάτη Πάρκο Σφαγείων
27/7 ΡΕΘΥΜΝΟ @ Δημοτικός Κήπος
29/7 ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ @ Πευκάκια
30/7 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ @ Καστανιές Έβρου

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ:
2/8 ΝΑΞΟΣ @ Soul Bar
4/8 ΣΥΡΟΣ @ Πρυτανείον
5/8 ΔΟΝΟΥΣΑ @ Φεστιβάλ Μικρού Πολυτεχνείου
8/8 ΥΠΑΤΗ @ Χώρα
10/8 ΝΕΑ ΚΙΟΣ @ Παλαιό εργοστάσιο Πελαργού
12/8 ΧΙΟΣ με ΤΡΙΦΩΝΟ @ Βολισσός
13/8 ΣΤΡΩΜΗ @ ορεινή Φωκίδα δίπλα στις πηγές του Μόρνου
20/8 ΧΑΛΚΙΔΑ με ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ @ Κάστρο Καράμπαμπα
21/8 ΚΥΡΙΑΚΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ @ Φλυγόνιον
22/8 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ @ Παραλία Σιταραλώνων
28/8 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ @ Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here