21/9/2011
www.musiccorner.gr

Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς! Οι μελωδίες του κόσμου σε μουσικές του αύριο…

ΛόλεκO Λόλεκ είναι μοναδική περίπτωση τραγουδοποιού που μπορεί να συνδέσει παραδοσιακά επτανησιακά με Κ. Χατζή, ρεμπέτικα, με Leonard Cohen και μουσική πανκ των ‘80s. Και όλα αυτά πηγάζουν από έναν εσωτερικό πυρήνα που εκφράζεται με έναν ενιαίο τρόπο – κι ας είναι τραγούδια από διαφορετικές εποχές και στυλ.

Howlin’ Kay one man dirty band and friends… Τον αποκαλούν “Ταγμένο μουσικό του δρόμου” διατρέχει την Αμερική, εξερευνά τα πιο μυστήρια μονοπάτια των Delta Blues, αυτοσχεδιάζει, δημιουργεί και “ηλεκτρίζει” με ένα δυνατό ήχο.

Trees… Οι Trees κατάφεραν να παντρέψουν τη Δυτική jazz και latin με την Ινδική μουσική, με ένα νέο και πολύ δημιουργικό τρόπο που θα μας καταπλήξει. Τα όργανα που θα ακούσουμε είναι Τάμπλα, κοντραμπάσο, κιθάρα, φλάουτο, κρουστά.

Οι Άσσοι του Loui Salvator… Μια εντυπωσιακή εξαμελής μπάντα που διασκευάζει ρεμπέτικα και ορισμένα “ελαφρά” (Γούναρης, Αττίκ κλπ) σε lounge jazz, ‘30s swing και allegro. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες είναι τύπου “αμερικάνικο club του 40” με εκκεντρικό ντύσιμο, όργανα εποχής μεσοπολέμου, πολύ κέφι και ζωηρούς ρυθμούς. Οι μελωδίες είναι λίγο γνωστές σε όλους και η απόδοση τους σε ρυθμό swing.

Σάββατο 24/9 στις 7.00 μ.μ.

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου
Νέα Κηφισιά

Είσοδος ελεύθερη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here