23/4/2012
www.musiccorner.gr

Ένα μουσικό concept από το γιωργο οικονομου είναι διαθέσιμο στο youtube και αφορά στην κάθε μορφή βίας και στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η ιστορία ξεκίνησε πριν χρόνια και υλοποιήθηκε στον πρώτο δίσκο με τίτλο “Φιγούρα στο δρόμο” και το τραγούδι “Σειρήνες”. Η συνέχεια δεν άργησε να έρθει με ένα “prequel” τραγούδι το “Χάος” που συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο δίσκο με τίτλο “Μες στη σιωπή μου” και ουσιαστικά προϋπάρχει σαν ροή γεγονότων, του πρώτου τραγουδιού.

Ο Γιώργος Οικονόμου θλίβεται, οργίζεται, πληγώνεται και μας μεταφέρει τη δική του οπτική για την κοινωνική βία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το βίντεο που υπάρχει στην προσωπική του σελίδα στο youtube αποτελεί ένα film concept που κινηματογραφήθηκε στο ΓΑΙΑ live στις 7 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θανάσης Κωνσταντόπουλος σε μία παραγωγή των go productions και tk film & photo.

Ήδη ο τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, δημιουργεί το τρίτο μέρος αυτού του concept, το οποίο θα συμπεριλάβει στον τρίτο του δίσκο (μελλοντικά). Δεν αποκλείεται το ολοκληρωμένο έργο, που παρουσιάζεται τμηματικά στους δίσκους του, να κινηματογραφηθεί και να παρουσιαστεί ως ταινία μικρού ή μεγάλου μήκους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here