28/2/2012
www.musiccorner.gr

Αποθεώθηκε ο Παντελής Θαλασσινός στην πρώτη του συναυλία στη Μελβούρνη, το Σάββατο το βράδυ. Πάνω από 20.000 άτομα παρακολούθησαν τη δωρεάν συναυλία που δόθηκε στο ελληνικό “Γλέντι” της Μελβούρνης, που διοργανώνεται από το Φεστιβάλ “Αντίποδες” της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας.

Χιλιάδες άτομα αψηφώντας τον καύσωνα – το θερμόμετρο άγγιξε τους 40 βαθμούς – επισκέφθηκαν τον “ελληνικό” δρόμο Λόνστεϊλ, στο κέντρο της Μελβούρνης για να απολαύσουν τα αποκριάτικα ελληνικά ήθη και έθιμα, να γευτούν ελληνικά εδέσματα, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τα χορευτικά συγκροτήματα και τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού.

Ο καταξιωμένος Ελληνας τροβαδούρος ερμηνεύοντας τα πασίγνωστα τραγούδια του, πέτυχε, μαζί την ορχήστρα που τον συνόδευε, να αγγίξει το κοινό, να κάνει τον κόσμο να τραγουδά μαζί του, να χορεύει και να τον αποθεώνει με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ηταν κατά γενική ομολογία μια μαγική θερινή βραδυά, με τη μουσική και την υπέροχη φωνή του Θαλασσινού να σχίζουν τον μελβουρνιώτικο ουρανό και να κάνουν ακόμα και τους μη Ελληνες να σταματούν και να παρακολουθούν τη δωρεάν συναυλία.

Ο Θαλασσινός αναχώρησε την Κυριακή το πρωί για το Σίδνεϊ, όπου και εκεί θα δώσει συναυλία στα πλαίσια του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σίδνεϊ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here