4/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Britney Spears μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Jason Trawick, προετοιμάζεται να τον χαρεί με μια χλιδάτη τελετή! Οι δύο προηγούμενοι γάμοι της Britney, εκτός από αποτυχημένοι ήταν και «χαμηλών» τόνων. Ο πρώτος έγινε στο Las Vegas και διήρκησε μόλις λίγες ώρες, ενώ ο δεύτερος, παρότι ήταν μια …κανονική τελετή, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.

Γι’ αυτό, ίσως, η Britney θέλει στον τρίτο της γάμο να «καεί το πελεκούδι» που θα λέγαμε στην Ελλάδα! Τρίτο γάμο και …τρικούβερτο σχεδιάζει η 30χρονη, πλέον, τραγουδίστρια της ποπ. Θα είναι ο πιο εντυπωσιακός και πιο χλιδάτος γάμος της Britney, αλλά χωρίς …ορδές διασημοτήτων”, ανέφερε φίλος της τραγουδίστριας στο περιοδικό more! Και οι δύο θέλουν έναν κλασάτο γάμο με τις οικογένειες και τους στενούς φίλους τους και γνωρίζω ότι επιθυμούν οι εορτασμοί να κρατήσουν δύο μέρες. Θέλουν και οι δύο να δώσουν προσωπικό ύφος στο γάμο”, συνέχισε το περιοδικό.Ο Jason έκανε ειδική παραγγελία για το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους και θέλει και η τελετή του γάμου να έχει προσωπική φροντίδα. Και να φέρει τη δική τους «σφραγίδα» με το γούστο τους”.

Το θέμα του γάμου θα περιστρέφεται γύρω από την πορεία της σχέσης τους από τη γνωριμία μέχρι το γάμο και θα φροντίσουν τόσο το νυφικό όσο και το ντεκόρ να αντικατοπτρίζει αυτή τη πορεία”, ολοκλήρωσε η πηγή του περιοδικού.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο γάμος της Britney με τον Jason θέλει να δείξει το πόσο έχει αλλάξει, το πόσο έχει ωριμάσει η τραγουδίστρια από την εποχή που έκανε έξαλλη ζωή.

Το ζευγάρι θέλει να κάνει το γάμο στο σπίτι, όχι μόνο για λόγους ασφαλείας αλλά και για να δείξει πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτούς και ειδικότερα για τη Britney. Είναι και οι δύο πολύ κοντά στις οικογένειες και τους φίλους τους. Καλεσμένοι θα είναι οι πολύ στενοί φίλοι και καλοί τους συνεργάτες, φυσικά και διασημότητες, αλλά όχι από τον ευρύτερο κύκλο τους. Και θα κοστίσει μια περιουσία η τελετή του γάμου”.

Τουλάχιστον να κρατήσει, αυτή τη φορά, ο γάμος της Britney… Ο πρώτος διήρκησε 55 ώρες (!) και ο δεύτερος τρία χρόνια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here