Η μουσική σκηνή “ΝΕΟ ΤΑΒΟΟ” παρουσιάζει μία κίνηση ορόσημο στις μουσικές συνεργασίες. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου διασταυρώνουν τους καλλιτεχνικούς τους δρόμους και τους παρουσιάζουν σε μία μουσική πανδαισία.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, είναι ένας καταξιωμένος σολίστας του μπουζουκιού και από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες. Ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια το 1968 και έχει χαράξει από τότε μία διαδρομή γεμάτη επιτυχίες.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ξεκίνησε να συνθέτει το 1979 και από πολλούς θεωρείται ως ο σύγχρονος εκφραστής της μελοποιημένης ποίησης και του λόγιου ελληνικού τραγουδιού. Στις συνθέσεις του έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να συνδυάσει το λαϊκό ύφος με το συμφωνικό ήχο.

Τους δύο καλλιτέχνες που καταθέτουν το στίγμα τους με ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της Ελληνικής μουσικής, πλαισιώνουν με τις φωνές τους, η Ζωή Παπαδοπούλου, μία τραγουδίστρια με ιδιαίτερες ερμηνευτικές δυνατότητες και δύο μελωδικοί τραγουδιστές, ο Γιώργος Φλωράκης και ο Γιώργος Αιγιώτης μαζί με μια πλήρη ορχήστρα με αξιόλογους μουσικούς.

Η μουσική σκηνή “ΝΕΟ ΤABOO” βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο “Κάραβελ” στην οδό Αντήνορος 42. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 210.7290322 – 210.7258666

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here