23/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Lady Gaga είναι πολύ γενναιόδωρη με τους θαυμαστές της, τους οποίους αποκαλεί χαϊδευτικά «Μικρά Τέρατα»!

Αυτά τα Χριστούγεννα σκοπεύει να τους κάνει ένα σπάνιο δώρο, για να τους ευχαριστήσει έμπρακτα για την αγάπη και την υποστήριξη που της προσφέρουν και την «ανέβασαν» στην κορυφή. Η τραγουδίστρια εδώ και καιρό έψαχνε να βρει ένα καλό και πρωτότυπο δώρο για τους θαυμαστές της και τελικά το βρήκε. Θα τους χαρίσει μία ακυκλοφόρητη live ηχογράφηση από την περίοδο της δημιουργίας του “Born This Way”!

Έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ένα καλό δώρο για τα Μικρά μου Τέρατα. Τελικά το βρήκα. Την ημέρα των Χριστουγέννων θα σας διαρρεύσω ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το Born This Way. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε ζωντανά, μέσα στο λεωφορείο που μας μετέφερε στην περιοδεία. Και γράφτηκε μόνο μια φορά. Και χωρίς λογοκρισία (sic)”, ανέφερε η Lady Gaga σε μήνυμά της στο Twitter, χαροποιώντας τους θαυμαστές της.

Η Lady Gaga δεν είναι η μόνη που θα κάνει δώρο στους θαυμαστές της την περίοδο των εορτών. Και η Alicia Keys σκοπεύει να δώσει στοιχεία για το άλμπουμ στο οποίο δουλεύει αυτή την εποχή.

Η Alicia Keys, όμως, δεν θα δώσει ολόκληρα κομμάτια, αλλά θα «ανακατέψει» το πιθανό playlist. “Θα φτιάξω μια νέα λίστα των τραγουδιών στα οποία δουλεύω την περίοδο των διακοπών”, ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here