22/3/2012
www.musiccorner.gr

Χρυσώ Σταματοπούλου και Satisfy στο Black ‘n’ White Café-Bar!

Το πρόγραμμα τους είναι ένας πυρήνας διασκέδασης με δυνατές Ποπ, Ροκ, Disco, Funk και Reggae μελωδίες από το Ελληνικό και Ξένο ρεπερτόριο.

Η Χρυσώ Σταματοπούλου και οι Satisfy ενώνουν τις δυνάμεις τους, παντρεύουν τα μουσικά τους ακούσματα και μας υποδέχονται από την Πέμπτη 22 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στο Black ‘n’ White Café-Bar, Αγ. Ιωάννου 84, στην Αγ. Παρασκευή.

Η Χρυσώ Σταματοπούλου, μας συστήθηκε το 2001 μέσα από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Σαν άνεμος» και είναι γνωστή για τη ξεχωριστή φωνή της που αγγίζει, ταξιδεύει και μαγεύει,  ενώ τα τελευταία χρόνια είναι η νέα έκπληξη στο μουσικό χώρο, για τις δυναμικές ερμηνείες της σε Ροκ κυρίως κομμάτια.

Ήδη βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα. Μια συνεργασία και μια ανατρεπτική παραγωγή που εκφράζει απόλυτα τη μουσική της προσωπικότητα που θα αφήσει εποχή.

Οι Satisfy ήδη κάνουν τα πρώτα βήματα τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Αλέξη Χαντζιάν (Τραγούδι), Περικλή Τζίτζιφα (Κιθάρες), Γιώργο Τσοκάνη (Πλήκτρα), Άκη Καββαδία (Μπάσο) και τον Δημήτρη Μπάμπαλη (Ντραμς). Τα πρώτα τους singles «Κοίταξε με» και «Φίλα με σ’ αγαπώ» αποδεικνύουν ότι ήρθαν για να μείνουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here