7/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μόλις χθες σας ενημερώσαμε για την μακροσκελή ανακοίνωση του Bill Ward, με την οποία ζητούσε δίκαιη μεταχείριση και υπογεγραμμένο συμβόλαιο προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο άλμπουμ και την περιοδεία των Black Sabbath.

Τα άλλα τρία μέλη του συγκροτήματος, Tony Iommi, Ozzy Osbourne και Geezer Butler, «απάντησαν» στον παλιό τους συνεργάτη επίσης με ανακοίνωση, στην οποία τον θέτουν ουσιαστικά εκτός συγκροτήματος, ενώ δεν κάνουν καμία απολύτως αναφορά στα «αιτήματα» του Ward.

Με λύπη μας μάθαμε χθες μέσω Facebook ότι ο Bill αρνήθηκε δημοσίως να συμμετάσχει στα σχέδια των Black Sabbath. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε τις ηχογραφήσεις χωρίς αυτόν, ωστόσο η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή. Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στη Βρετανία με τον Tony. Γράφοντας και ηχογραφώντας το άλμπουμ. Θα σε δούμε στο Download!!!”, αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των Iommi, Osbourne και Butler.

Προφανώς οι τρεις μουσικοί δεν «παρακαλάνε» τον Ward να τους ακολουθήσει. Και το γεγονός του μη σχολιασμού της δικής του ανακοίνωσης, φαίνεται «ύποπτο»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here