23/11/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Χωριστά πια ποτέ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Γιώργος Καραδήμος & Salina
«Χωριστά πια ποτέ»
του Θοδωρή Αθερίδη

Μουσική παράσταση

Πρεμιέρα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Πρεμιέρα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Salina και ο Γιώργος Καραδήμος συναντήθηκαν τυχαία πριν μερικούς μήνες, στην «Ενδορφίνη». Σχεδόν αυτόματα προέκυψαν οι συναισθηματικές δονήσεις και διαφάνηκαν οι εκλεκτικές συγγένειες από τους αυτοσχεδιασμούς χωρίς μικρόφωνα κι έτσι αποφάσισαν ότι πρέπει να τις μοιραστούν με το κοινό!

Κάπως έτσι ξεκινάει ο μουσικός Δεκέμβριος στο νέο χώρο τέχνης και πολιτισμού «Ενδορφίνη», με μια σειρά συλλεκτικών παραστάσεων που επιμελήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. Μια ακουστική μουσική περιήγηση στις μουσικές και στα τραγούδια που ενώνουν τους ανθρώπους. Θεατές και τραγουδιστές μια παρέα συντονίζονται σε αγαπημένα τραγούδια ελληνικά και ξένα. Με ατμόσφαιρα και διάθεση έντονα θεατρική, οι καλοκουρδισμένες φωνές της Σαλίνα Γαβαλά και του Γιώργου Καραδήμου διεγείρουν το χώρο, «πειράζοντας» γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.

Ο Γιώργος Καραδήμος, συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, γνωστός και από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο έργο του Jonathan Larsson Rent καθώς και για την επιτυχία που έχει κάνει στο ντουέτο με τη Δήμητρα Γαλάνη «Σε θέλω εδώ», αλλά και τη διασκευή «με πνίγει τούτη η σιωπή», έχει συνεργαστεί  με καλλιτέχνες όπως οι: Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μελίνα Ασλανίδου, κ.ά.

Η Salina, pop-rock τραγουδίστρια και στιχουργός με το δικό της προσωπικό ύφος και στίγμα, είναι γνωστή από τραγούδια που έχει ερμηνεύσει μόνη της ή σε συνεργασία με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι: Στέφανος Κορκολής, Γιάννης Σαββιδάκης, Γιάννης Κότσιρας, Ευρυδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Μωραίτης ενώ στίχους έχει γράψει και ο αξέχαστος Μάνος Ξυδούς.

*** Γιώργος Καραδήμος και Salina κυκλοφορούν ήδη και το πρώτο τους ντουέτο με τον τίτλο «θα ‘ρθει ξανά» (παραγωγή Heaven-dream).

Ταυτότητα της παράστασης:
Σκηνοθεσία & σενάριο: Θοδωρής Αθερίδης

Ενορχήστρωση: Μάτι Παλαιολόγος
Μουσικοί:
Μπάσο: Πέτρος Βασιλειάδης,
Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος,
Ηλ. κιθάρα-φωνητικά: Άγγελος Τσιμιδάκης,
Πλήκτρα: Σταύρος van der Wilt-Μάτι Παλαιολόγος

Διάρκεια: 150 λεπτά
Παραγωγή: Ενδορφίνη
Κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30

Πρεμιέρα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Ενδορφίνη
Βιργινίας Μπενάκη 7
104 36, Μεταξουργείο
Μετρό στάση Μεταξουργείο
τηλ. 210.5200059

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χωριστά πια ποτέ», Αθερίδης, Καραδήμος και Salina!
    Ευχαριστούμε πολύ το Music Corner για τις προσκλήσεις. Η παράσταση ήταν εξαιρετική και μας μάγεψε! Οι ερμηνείες, οι επιλογές τραγουδιών καθώς και οι σκηνοθετικές παρεμβάσεις ήταν καταπληκτικές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here