25/7/2011
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ” στο θέατρο Πέτρας. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms.

Το έργο «ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» του JOE SAUTER, ένα ψυχογράφημα, μια ανθρώπινη ματιά στα προβλήματα των μειονοτήτων στις  σύγχρονες μεγαλουπόλεις, γίνεται μια ατμοσφαιρική ερωτική παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού και φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα του «ξεχωριστού».

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα προσεγγίζει ένα σημαντικό κείμενο που βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία. Μια λεσβία αποφασίζει να κάνει παιδί με ένα γκέυ, με την βοήθεια μιας ερωτικής δεσποτικής θυρωρού. Τι γίνεται όμως όταν το παιδί αρχίζει να έρχεται και οι άνθρωποι το διεκδικούν ενώ ταυτόχρονα ερωτεύονται; Οι σεξουαλικές προτιμήσεις υπάρχουν για να μας κατευθύνουν ή ο έρωτας δεν έχει φύλο;

Μια πραγματικά σκληρή απεικόνιση συγκρούσεων και επαναπροσδιορισμών του σύγχρονου ερωτικού πλαισίου και των συνθηκών που καταπιέζουν ή αναμορφώνουν τις σύγχρονες κοινωνικές δομές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία Γιώργος Λιβανός
Μετάφραση Μαίρη Μιχαλάτου – Γιώργος Λιβανός
Στίχους – σύμβουλο  Μαριάννα Τόλη
Σκηνικά – κοστούμια Δέσποινα Βολίδη
Μουσική Johannes Mueller
Φωτισμοί Σοκόλ Τομτσίνι
Χορογραφία Σίμωνας Πάτροκλος
Βοηθός σκηνοθέτη Όλγα Μουργελλά

ΔΙΑΝΟΜΗ
Καίτη Ιμπροχώρη
Σταύρος Καλλιγάς
Χρήστος Λιακόπουλος

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011, 21.30

Θέατρο Πέτρας
Νταμάρι Πετρούπολης, Πετρούπολη
Τηλ.: 210.5012402

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€,
Στο Ταμείο: γεν. είσοδος 17€,
Φοιτητικό-μαθητικό 12€

Προπώληση εισιτηρίων:

•    Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 –  210 5012391 (8:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.)

•    Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης, 25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here