3/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό δήλωσε η Lady Gaga. Η γνωστή τραγουδίστρια, που με τις ενδυματολογικές της επιλογές και τις κατά καιρούς δηλώσεις της έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις, μίλησε για το σεξ και τις προσωπικές της απόψεις και εμπειρίες για το θέμα.

Πρώτη φορά που είχα σεξουαλική επαφή ήμουν δεκαεπτά ετών. Αλλά δεν ήμουν ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο και η εμπειρία μου ήταν απαίσια. Δεν υπήρχε τίποτα καλό ή ευχάριστο σ’ αυτήν”, αποκάλυψε η Lady Gaga. Ποτέ δεν έκανα sex χωρίς προφύλαξη. Πάντα ζήταγα από τους συντρόφους μου να κάνουν εξετάσεις και να χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Αυτοί ήταν πάντα οι κανόνες μου. Διαφορετικά είναι σα να παίζεις ρώσικη ρουλέτα”, συνέχισε η LG, όπως την αναφέρουν, χάριν συντομίας, τα διεθνή media.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Grazia, στο οποίο έκανε τις παραπάνω δηλώσεις, αλλά και όσες ακόμα θα διαβάσετε στο άρθρο αυτό.
“Δεν είχα απολαύσει το sex μέχρι πριν δύο χρόνια”, συνέχισε η 24χρονη LG. “Ήμουν σε μια καθαρά μονογαμική σχέση στην οποία αισθάνθηκα αρκετά ελεύθερη να δείξω εμπιστοσύνη και να αφεθώ”.

To να κάνεις έρωτα είναι η απόλυτη έκφραση άφεσης και για μένα ήταν πολύ σημαντικό να γνωρίζω ότι είναι μια κατάλληλη σχέση γι’ αυτό. Η σεξουαλική πράξη ήταν απλά μια ακόμα έκφραση αγάπης και τίποτα άλλο”.

Η LG πιστεύει, επίσης, ότι το sex χωρίς αίσθημα επιδρά αρνητικά. “Έχω περίεργες αντιλήψεις για το θέμα. Αν το κάνεις με κάποιον που δεν τρέφει πραγματικά αισθήματα για σένα, μπορεί να σου καταστρέψει την ενέργεια”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια.

Παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις της για το θέμα, αυτές μας φαίνονται ότι είναι οι πιο ώριμες και συγκροτημένες. Κάπως έτσι θα έπρεπε, άλλωστε, να μιλάει για το θέμα μια γυναίκα που αποτελεί παράδειγμα για αρκετές νεαρές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here