13/5/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Στέλιος Δάβαρης, γιορτάζοντας τον έναν χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου του album, μας προσκαλεί, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, σε ένα υδάτινο μουσικό ταξίδι για να μας δείξει πως «όλα γίνονται… Όλα είναι νερό…», την Τρίτη 24 Μαΐου, στο CLUB του Σταυρού του Νότου!

Κάθε άλμπουμ έχει από πίσω μια ιστορία. Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Στέλιου Δάβαρη «Όλα είναι νερό» έχει 13 ιστορίες – τραγούδια σταθμούς, με κοινό παρονομαστή την ανάγκη για έκφραση! Με στίχους και μουσική βγαλμένα από την ψυχή του και τον δρόμο, μας παρασύρει με τα τραγούδια του σε ένα μελωδικό οδοιπορικό, με πρωταγωνιστές την φωνή, την κιθάρα και το πιάνο του, όπου όλα μπορούν να συμβούν στη διαδρομή…

«Έλα να παίξουμε», «Τίποτα», με «Το κορίτσι της βροχής», το «Παιχνίδι», με «Τραγούδια απλά», κάνοντας «Βήματα», γιατί «Πλάι σου μπορώ», αφού «Στο τέλος» όλα γίνονται… «Όλα είναι νερό»! Ο Στέλιος Δάβαρης ερμηνεύει τα δικά του τραγούδια αλλά και αυτά που νιώθει σαν δικά του, σε ένα ρεπερτόριο γεμάτο συναισθήματα: γαλήνη, ησυχία, αγάπη, αλλά και έρωτα, πάθος, δάκρυα, και …κύματα, όπως η ζωή!

Γιώτης Παρασκευαΐδης : Κιθάρες
Δημήτρης Κουζής : Βιολί
Γιάννης Βουτσινάς : Μπάσο
Πέτρος Φατής : Τύμπανα
Μιχάλης Σκαράκης : Ήχος

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σταυρός Του Νότου club
Φραντζή & Θαρύπου 35 – Νέος Κόσμος
Τηλ  210- 9226975


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here