3/7/2013
www.musiccorner.gr

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουργιου δίσκου του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η Αγάπη Δυναμώνει», κυκλοφορεί παράλληλα και μια συλλεκτική deluxe έκδοση box set, η οποία εκτός από το νέο άλμπουμ και το βιβλιαράκι με τους στίχους του, περιέχει επτά ακόμη studio albums του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην ουσία ολόκληρη τη δισκογραφία του συνθέτη και τραγουδιστή με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες!

Αναλυτικά τα άλμπουμ που περιέχονται στην έκδοση «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ – ΤΗΕ COMPLETE COLLECTION» είναι τα εξής: «ΚΡΥΦΟ ΦΙΛΙ», «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΚΗΝΗ», «ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ», «7», «ΚΟΛΑΖ», «ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ», «ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ», «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ».

hatzigiannis_completealbums_cover_2013_07

Για πρώτη φορά, όλα τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που αγαπήσαμε πολύ αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκονται συγκεντρωμένα σε μια έκδοση: «Δεν Έχω Χρόνο», «Το Πάρτι», «Αν Μου Τηλεφωνούσες», «Το Σ’ Αγαπώ», «Εκδρομή», «Μόνος μου», «Ο Βυθός σου», «Όνειρο Ζω», «Πιο Πολύ», «Χωρίς Αναπνοή», «Χέρια Ψηλά», «Εμείς οι Δυο Σαν Ένα», «Αν Ήσουν Μαζί μου», «Όλα ή Τίποτα», «Κανείς», «Η Αγάπη που Μένει», «Είσαι Εδώ», « Το Καλύτερο Ψέμα», «Μία Από Τα Ίδια», «Το Καλοκαίρι μου» «Να Μείνεις Εδώ», «Πλάι-Πλάι», «Τρεις Ζωές», αλλά και η νέα μεγάλη επιτυχία «Η Αγάπη Δυναμώνει», που αμέσως σκαρφάλωσε στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts και ήδη τραγουδιέται από όλη την Ελλάδα!

Την έκδοση «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ – ΤΗΕ COMPLETE COLLECTION» από την Cobalt Music θα βρείτε σε όλα τα δισκοπωλεία και άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ»:

Το πρώτο τραγούδι από το δίσκο, το ομώνυμο «Η Αγάπη Δυναμώνει» δεν ήταν παρά μόνο η αρχή!

Με την κυκλοφορία ολόκληρου του νέου άλμπουμ «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», οι φίλοι του ευαίσθητου συνθέτη και βελούδινου τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, θα καταλάβουν γιατί άξιζε τόσο η αναμονή από το προηγούμενο πλατινένιο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια».

Ο Έλληνας καλλιτέχνης που εδώ και πάνω από δέκα χρόνια συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μουσικές του αναζητήσεις και το μελωδικό του στιλ, έρχεται ξανά τώρα να μας αιφνιδιάσει με το δίσκο «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», που του πήρε πολλούς μήνες προετοιμασίας και ηχογραφήσεων για να ολοκληρωθεί και κινείται σε καινούργιες μουσικές ατμόσφαιρες και μελωδίες που άλλοτε συναρπάζουν και άλλοτε συγκινούν.

Στο άλμπουμ αυτό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφει όπως συνήθως τη μουσική στην πλειοψηφία των κομματιών, έχοντας συνεργαστεί με εξαιρετικούς στιχουργούς: Ελεάνα Βραχάλη, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Μωραΐτης (που υπογράφει τους στίχους στο πρώτο ομώνυμο single), Θάνος Παπανικολάου.

Στον ίδιο δίσκο με τα συνολικά 11 τραγούδια περιλαμβάνονται ακόμη μια ευρηματική διασκευή της μεγάλης ιταλικής επιτυχίας “Non E L’Inferno”, καθώς επίσης και το hit «Σε Έναν Τοίχο», η συνεργασία με τον Μηδενιστή που παρέμενε μέχρι πρόσφατα στο No1 των charts για πολλές συνεχόμενες βδομάδες.

Το νέο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», όπως και η πολυτελής έκδοση «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ – THE COMPLETE COLLECTION» κυκλοφορούν στα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here