21/10/2010
www.musiccorner.gr

Όλη την αλήθεια για τους Oasis αναμένεται να αποκαλύψει στο βιβλίο του ο πρώην ντράμερ της μπάντας και ιδρυτικό της μέλος Tony McCaroll. Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου, με τον συγγραφέα να δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει την οργή των θαυμαστών της, πρώην πλέον, μπάντας.

Κρυφές ιστορίες, τσακωμοί, κόντρες και ίντριγκες είναι μερικά από τα στοιχεία του βιβλίου ενώ ο McCaroll θα αποκαλύπτει και τους πραγματικούς λόγους που τον ανάγκασαν να φύγει από τη μπάντα το 1995, μετά από 4 χρόνια παρουσίας και πριν ακόμα γίνει βασικό μέλος των Oasis ο Noel Gallagher, ο οποίος όπως φαίνεται είναι και η αιτία του κακού.

Είναι κάτι που το κάνω για μένα. Είναι η άποψη μου για εκείνη την εποχή και αρκετά πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους. Είναι μια διαφορετική ιστορία για τους Oasis που πρέπει να ακουστεί. Όλα τα μέλη είχαμε συνεισφέρει στην επιτυχία του γκρουπ. Δεν ήταν δουλειά ενός και μόνο ανθρώπου. Προσπάθησα αρκετές φορές να τα βρω με τον Noel αλλά δεν είχα καμία τύχη“, δήλωσε σχετικά με το βιβλίο ο McCaroll.

Φωτιές θα ανάψει…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here