30/11/2012
Γράφει ο Γιάννης Νανίδης
Φωτογράφηση: Σπύρος Σταυρόπουλος
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στο hot spot του Κολωνακίου, το Big Apple, οι ΟΚ μας χάρισαν ένα πολύ ανεβαστικό live!

H Εβίτα Μητσοπούλου, ο Βαγγέλης Ορφανίδης και ο Θοδωρής Καλούσος, τα μέλη του συγκροτήματος, μας μίλησαν λίγο πριν την εμφάνιση τους…

Music Corner: Τι μας παρουσιάζετε σήμερα στο Big Apple;
OK: Ήρθαμε απόψε εδώ για ένα ξέφρενο πάρτυ. Είμαστε ενθουσιασμένοι και το περιμέναμε καιρό. Ουσιαστικά θα είναι μία χορευτική μάχη μεταξύ των ΟΚ και του dj! Θα παίξουμε dance κομμάτια από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα, ελληνικά και ξένα. Όλο αυτό θα γίνεται back to back με τον dj!

Music Corner: Μετά από αυτή την one-off παράσταση, θα υπάρξουν και άλλες, ίσως τακτικές εμφανίσεις σε κάποιο χώρο;
OK: Είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζουμε και θέλουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Όσο για τις τακτικές εμφανίσεις πιστεύουμε ότι αυτό το φέρνει ο καιρός. Δεν είναι ότι θέλουμε να είναι μία one-off παράσταση, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από εκεί και έπειτα, βλέπουμε πως θα πάει το πράγμα. Την επόμενη Κυριακή 2/12 θα εμφανιστούμε στο Rich, στη Γλυφάδα. Για τα επόμενα, stay tuned…

Music Corner: Το video clip για το τελευταίο σας single, “Θα είμαι εγώ εδώ”, είναι πολύ εντυπωσιακό. Από πού αντλείτε έμπνευση για την οπτικοποίηση της μουσικής σας;
OK: Φυσικά από την ίδια μουσική! Κυρίως από αυτό που βγάζει σε εμάς και αυτό που πιστεύουμε ότι βγάζει στους ακροατές μας, κάτι εύθυμο, χαρούμενο, δυναμικό και ζωντανό. Το video clip ήταν μία ιδέα του σκηνοθέτη, Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη. Ήταν μία εμπειρία πρωτόγνωρη για εμάς, που την ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Θέλαμε να κάνουμε κάτι που δεν είναι τετριμένο. Οπότε η ιδέα του σκηνοθέτη να κάνουμε ένα video που θα εκτυλίσσεται στο μέλλον και θα έχει πολλά ψηφιακά εφέ, μας άρεσε και την ακολουθήσαμε με κλειστά μάτια. Είναι πράγματι μία εντυπωσιακή δουλειά, για την οποία δουλεύαμε ένα μήνα σχεδόν στο μοντάζ, για να προσθέσουμε όλα αυτά τα κτήρια, τα αυτοκίνητα και τις εκρήξεις.

Music Corner: Ετοιμάζετε κάποιο δίσκο, ο οποίος θα ακολουθήσει το single;
OK: Είναι νωρίς ακόμη για ολοκληρωμένο δίσκο. Δουλεύουμε συνέχεια στο studio ηχογράφησης και έχουμε ετοιμάσει πολλά καινούρια κομμάτια. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία να επιλέξουμε ποιο θα είναι το επόμενο single, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2012 ή στις αρχές της καινούριας χρονιάς…

Το μαγαζί ήδη είχε μπει σε ρυθμούς πάρτυ, αφού ο dj, με τις μουσικές του επιλογές “ζέσταινε” τους θαμώνες. Οι ΟΚ ανέβηκαν στην αυτοσχέδια σκηνή, που ουσιαστικά τους έκανε ένα με το κοινό και οι electro pop ήχοι κατέκλυσαν τον χώρο. Ακούστηκαν οι γνωστές πρώτες νότες του “Seven Nation Army” και το πάρτυ ξεκίνησε.

Δυναμικές διασκευές και έξυπνα mash-ups γνωστών επιτυχιών ήταν το βασικό συστατικό των πέντε mini-set που παρουσίασαν οι ΟΚ. Περιλάμβαναν σύγχρονα τραγούδια ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, dance κομμάτια διάσημων dj και disco ύμνους, ερμηνευμένους από την Εβίτα, η οποία παρότρυνε συνεχώς το κοινό να χορέψει και να συμμετέχει. Φυσικά όλοι ανταποκρίνονταν.

Ενδιάμεσα, τη σκυτάλη έπαιρνε ο dj που με εξίσου χορευτικά κομμάτια κρατούσε τους πάντες σε εγρήγορση!

Οι ΟΚ παρουσίασαν και το καινούριο τους single “Θα είμαι εγώ εδώ” και μας ξεσήκωσαν με το δυναμικό electro κομμάτι, που αποδεικνύει ότι το τρίο είναι ίσως το next best thing της ελληνικής dance σκηνής!

Το highlight της εμφάνισής τους, όμως, ήταν το μέρος με τα vintage κομμάτια! Τα “I Will Survive”, “Rhythm is a Dancer” και “All That She Wants” αποτέλεσαν το αλατοπίπερο της βραδιάς!

Χορός, μουσική και χαρά! Όσο γίνονται τόσο ιδιαίτερα live με πρωτότυπα concept, εμείς θα είμαστε …ΟΚ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here