29/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

«Μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε η Sarah Harding την αισθητική επέμβαση που έκανε «φουσκώνοντας» τα χείλη της πριν λίγο καιρό, και αποφάσισε να μην ξανακάνει άλλη αισθητική επέμβαση. “Δεν πρόκειται να ξανακάνω επέμβαση. Πειραματίστηκα με την εμφάνισή μου και διαπίστωσα ότι ήταν τεράστιο λάθος. Αισθάνομαι ντροπιασμένη μ’ αυτό που έκανα στο πρόσωπό μου”, δήλωσε η Sarah στο περιοδικό Heat.

Η 29χρονη τραγουδίστρια των Girls Aloud ισχυρίζεται ότι μετά τη διόρθωση ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της και σκέφτεται ότι το γεγονός ότι μεγαλώνει μπορεί να την τρομάζει λίγο, αλλά πρέπει να συμβιβαστεί μ’ αυτό.

Είμαι ικανοποιημένη με την εμφάνισή μου τώρα. Ανησυχώ λίγο που μεγαλώνω, είναι λίγο «τρομακτικό», αλλά πρέπει να συμβιβαστώ μ’ αυτό. Αυτή άλλωστε είναι η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου. Άρχισα να προσέχω τον εαυτό μου περισσότερο. Προσπαθώ να τρώω πιο υγιεινά, να φροντίζω το πρόσωπο και το σώμα μου. Όταν βρίσκεσαι στη δημοσιότητα πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου. Θέλεις να έχεις μια καλή εμφάνιση και η προσπάθεια να το πετύχεις αυτό είναι, πολλές φορές, δύσκολη”, συνέχισε η Sarah που ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστικής ενόψει και του επικείμενου γάμου της με τον Tom Crane.

Ακολουθώ πρόγραμμα γυμναστικής με έναν καταπληκτικό προσωπικό γυμναστή. Αισθάνομαι πολύ δυνατή και υγιής αυτή την εποχή”, ολοκλήρωσε η Sarah.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here