22/12/2010
Γράφει η Πηνελόπη Μποσταντζόγλου
Φωτογράφηση: Μάριος Γκούβας
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Δεν είναι η πρώτη φορά – και ελπίζουμε όχι η τελευταία! – που ο Σταυρός του Νότου φιλοξενεί τον Φίλιππο Πλιάτσικα, έναν από τους πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες  του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού.

Αν και ο αριθμός των εμφανίσεων του στη σκηνή του Σταυρού  του Νότου είναι περιορισμένος, το πρόγραμμα που παρακολουθήσαμε τη Παρασκευή 17/12 ήταν  εξαιρετικά πλούσιο και  γενναιόδωρο! Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το νέο  του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Την αλήθεια να πω», απ’ όπου ακούσαμε το  ολοκαίνουριο «Μια γρατζουνιά για να θυμάσαι», χωρίς να ξεχνά να συμπεριλάβει στις αποσκευές του παλιές  κι αγαπημένες μας  επιτυχίες από την εποχή τον Πυξ- Λαξ και της σόλο πορείας του. «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Μοναξιά μου όλα», «Τι δεν έμαθε ο Θεός», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω» είναι ενδεικτικά μερικά από τα τραγούδια που θα ακούσετε και θα τραγουδήσετε.

Σε αυτές τις μουσικές περιπλανήσεις ο Φίλιππος Πλιάτσικας δεν είναι μόνος του. Συνοδεύεται  από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος στα τύμπανα, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Αλέκος Αράπης από τους «Απροσάρμοστους» στο μπάσο, ο Βασίλης Σπυρόπουλος από τους «Σπυριδούλα» στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Διαμαντής Καραγιαννακίδης στα πλήκτρα. Όλοι τους δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής, ενορχηστρώνοντας με αρκετά ηλεκτρικό και πιο ροκ ύφος το σύνολο των τραγουδιών που θα ακούσετε.

Μοναδικό special guest που θα σας αφήσει τις καλύτερες και μόνο των εντυπώσεων, αυτό από τον δυναμικό Κο. Κ. Ένα εκρηκτικό live, μία θεατρική παρουσία επί σκηνής και τραγούδια όπως το «Μπαμ» και το «Κορίτσι του μήνα»,  είναι η προσωπική, ενδιαφέρουσα και μοναδική αντίληψη του νέου καλλιτέχνη, για τη σύγχρονη πραγματικότητα.

«Την αλήθεια να πω» και εγώ με τη σειρά μου, περάσαμε υπέροχα και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Οι επόμενες εμφανίσεις του Πλιάτσικα στον Σταυρό του Νότου, αναλυτικά:
Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010
Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Αθήνα (Ν. Κόσμος)
Τηλ: 210.9226975

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το live

 

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here