26/5/2011
www.musiccorner.gr

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου άλμπουμ των SKY «now», στο GAZARTE, Βουτάδων 32-34, Γκάζι-Αθήνα (απέναντι από μετρό Κεραμεικός).

Οι SKY (Shirin Youssefian Maanian, Karen Solomon, Yasmin Farhoumand) θα ερμηνεύσουν ΖΩΝΤΑΝΑ τα τραγούδια τους και θα υπογράψουν αντίτυπα του νέου τους CD.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι ταλαντούχες SKY είναι η Shirin, η Karen και η Yasmin και έκαναν το ντεμπούτο τους με το άλμπουμ “A Cycle of Divine Love Songs”, μια συναρπαστική σύνθεση ανατολικής μυστικιστικής «γραφής» με jazz, blues, gospel και 3 γυναικείες φωνές, που κυκλοφόρησε το 2007 με παγκόσμια διανομή και μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην Ευρώπη (Αθήνα, Λονδίνο, Γενεύη κ.α.).

Το πολυαναμενόμενο από τους θαυμαστές των SKY δεύτερο άλμπουμ τους «now» κυκλοφορεί αυτό τον Ιούνιο. Το «now» είναι μια δουλειά που διατηρεί την αγνότητα και την διαλογιστική ποιότητα του πρώτου τους CD – ανατολική «γραφή» με jazz, blues, gospel – ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα πολύ ζωντανό και ρυθμικό συνδυασμό φωνής και μουσικών οργάνων.

Οι SKY είναι:
Shirin Maanian Youssefian: Αγγλο-Περσίδα.  Ηθοποιός-σκηνοθέτης-ακτιβίστρια.  Ζει στην Ελλάδα.  Το πάθος της είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα, η παγκόσμια ειρήνη και … το καλό φαγητό …
Karen Solomon: Από τον Λίβανο, τη Δανία και τη Λουιζιάνα.  Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, δασκάλα φωνητικής. Ζει στην Ελλάδα.  Πάθος: οι άνθρωποι και το τραγούδι ως εξερεύνηση και ψυχική θεραπεία.
Yasmin Farhoumand: Από Ελβετία και Περσία, «λίγο» από Πολωνία. Ψυχολόγος. Ζει στην Ελβετία. Πάθος: πνευματική μεταμόρφωση & τζαζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here