4/10/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μετά την επιτυχία που σημείωσε τον περασμένο Μάιο, το τρίωρο πρόγραμμα με τα πιο γνωστά τραγούδια της δεκαετίας του ‘90 επιστρέφει ανανεωμένο. Αυτή τη φορά, η κρυστάλλινα δυνατή φωνή της Βίκυς Καρατζόγλου, που μας συστήθηκε με το τραγούδι «Περηφάνεια» στην παράσταση «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα συναντά τη βελούδινη φωνή του Άρη Πλασκασοβίτη, του νεαρού ερμηνευτή που γνωρίσαμε στο Greek Idol αλλά και στις παραστάσεις Δαίμονες και Chicago.

KARATZOGLOU WEB

Γυρίζουμε ξανά λοιπόν τα ρολόγια μας πίσω είκοσι χρόνια και θυμόμαστε μέσα σε μια βραδιά τις μεγάλες επιτυχίες του έντεχνου ρεπερτορίου αλλά και τα πιο γνωστά ξένα ποπ-ροκ τραγούδια εκείνης της εποχής. Τα τραγούδια των πρώτων τηλεοπτικών σειρών της ιδιωτικής τηλεόρασης. Την υστερική αισιοδοξία που επικρατούσε στις πίστες. Αλλά και ʽτα πιο ωραία λαϊκάʼ,  που αγαπήσαμε.

Ο δρόμος από το Σα Να Μην Πέρασε Μια Μέρα, το Torn και το Λιωμένο Παγωτό, μέχρι το Donʼt Speak και το Μόνο Στα Όνειρα, αλλά και από το Προκαλείς ως τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά και το Εισιτήριο την τσέπη σου από την άλλη, είναι γεμάτος με δυνατές αναμνήσεις.

Ας τις μοιραστούμε.

1239698_431654356953693_1849022723_n

Το πρόγραμμα υπογράφει ο παραγωγός του Μελωδία 99.2, Δημήτρης Βραχνός.

Κείμενα – Επιμέλεια: Ξένια Βότση
Μουσικοί:

MΠAΣO- ΠETPOΣ BAPΘAKOYPHΣ
ΠNEYΣTA- ΔHMHTPHΣ XOYNTHΣ
KIΘAPA- MAPIOΣ MOYPMOYPAΣ
TYMΠANA- ΣΠYPOΣ KAPAMHTΣOΣ
ENOPXHΣTPΩΣH-ΠIANO- ΓIΩPΓOΣ ΔIAMANTOΠOYΛOΣ

ώρα εναρξης: 9.30μμ
Φραντζή 35-37, Νέος Κόσμος – Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975, www.stn.gr
Είσοδος: 10€ με μπυρα/κρασι

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here