29/1/2013
www.musiccorner.gr

Τα 11 του χρόνια κλείνει φέτος το Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου και θα τα γιορτάσει όπως κάθε χρόνο στο GAGARIN 205 σε μια σύναξη παράδοξων σινεφίλ από την 1 η ως τις 3 Φεβρουαρίου που, ως είθισται, θα βγουν από τα λαγούμια τους για άγριο σινεφιλ σεξ!

Αυτή τη φορά, μαζί με τον πορνόγερο Νίκο Τριανταφυλλίδη – εμπνευστή και καλλιτεχνικό διευθυντή – στις καρέκλες των συνδιοργανωτών και υπεύθυνων του προγράμματος έκατσαν ο μουσικός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Βούλγαρης (The Boy) και ο σκηνοθέτης Φωκίων Μπόγρης. Φρέσκο αίμα πιτσιλάει την οθόνη!

Τα τσογλάνια οι TRASHFORMERS δεν μασάνε…

Μετά από 9 χρόνια αλητείας και TRASH PARTIES είναι καλεσμένοι στο 11o Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα! Με εικόνα και ήχο θα κάνουν τη βραδιά μια ταινία cult που δεν είδαμε ποτέ.

Πέρα από το δυνατό DJ και VJ set έρχονται οπλισμένοι με τη μπάντα τους για ένα μουσικό live show αφιερωμένο στον Ελληνικό cult κινηματογράφο! Όσοι τους ακολουθούν, ξέρουν καλά τί να περιμένουν… δεν θα μείνει σταγόνα ιδρώτα από τον πολύ χορό. Ε, στο κάτω-κάτω άμα ακόμα δεν γουστάρεις… άντε σπάσε ρε μαλάκα!

Η αλήθεια βρίσκεται στους TRASHFORMERS, ΓΚΕ-ΓΚΕ;

Το φεστιβάλ – ράπισμα επιστρέφει στο GAGARIN 205!

Παρασκευή 1, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Φεβρουαρίου
Hit Me, Hit Me, Hit Me!

Τιμή ημερήσιου εισιτηρίου: 5 ευρώ

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ: 215 5400888

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here