Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του single της, «Άλλη Εποχή», που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία, η Marlen κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «Λαβύρινθος».

marlen_cdcover_dt_2015_03

Στο album αυτό αποτυπώνει τις ιδέες, αισθήσεις, σκέψεις, επιθυμίες και τα όνειρα της, μέσα από 10 alternative pop-rock τραγούδια, που συνέθεσαν παρέα με τον Ανδριανό Παπαμάρκου.
Η περίοδος που διανύθηκε μέσα στο studio, κατά τη διάρκεια ηχογράφησης του album, ήταν μια δημιουργική κι απολαυστική διαδρομή.

Η μουσική της έχει επιρροές από διάφορα μουσικά είδη όπως Rock, Alternative Pop Rock, Hard Rock, Metal, Electronic, Trip Hop. Της αρέσει να παντρεύει ροκ με electro στοιχεία και να πειραματίζεται με διάφορους ήχους και εφέ, ενώ με τη μουσική της θέλει να διασκεδάζει και να ξεσηκώνει τους πάντες!

Το δεύτερο single της, βγαλμένο μέσα από το «Λαβύρινθο», ονομάζεται «Παραμύθια». Ένα alternative rock κομμάτι σε μουσική του Ανδριανού Παπαμάρκου και στίχους δικούς της, το οποίο πλαισιώνει την ιδιαίτερη μελωδία του με κιθαριστικά ξεσπάσματα και τα υπέροχα φωνητικά της Marlen.

Απολαύστε την!

Το album “Λαβύρινθος” κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Λίγα λόγια για την Marlen
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, λαμβάνοντας από το περιβάλλον της επιρροές γαλλικής κουλτούρας. Η σχέση της με τη μουσική ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια με μαθήματα κλασσικού πιάνου και τραγουδιού, ενώ παράλληλα συμμετείχε και στη σχολική χορωδία. Σπούδασε marketing-management στη Γαλλία, ενώ παράλληλαπαρακολούθησε σπουδές κλασσικού πιάνου, μουσικής θεωρίας και αρμονίας, αλλά και σύγχρονο τραγούδι. Ως μουσικός και τραγουδίστρια δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια ηχογραφώντας τα πρώτα της τραγούδια σε alternative pop-rock ύφος, σε δικούς της στίχους και συνθέτοντας παρέα με τον Αδριανό Παπαμάρκου. Το πρώτο της προσωπικό album με τίτλο “Λαβύρινθος” κυκλοφορεί από την Final Touch.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here