«Είναι μια μουσική ιστορία, η δική σου κι η δική μου, εκείνου που έζησε χρόνια πριν και δεν υπάρχει πια, αλλά και του άλλου, που θα έρθει μετά από μας. Ιστορία μιας ζωής, μιας διαδρομής που αφήνει στίγμα στις ζωές άλλων ανθρώπων, μια ζωή που δεν φαίνεται… όμως είναι εκεί και υπάρχει, η ζωή μέσα μας. Ξεκινώντας από τη γέννηση ενός ανθρώπου βαδίζουμε μαζί του σε όλη τη διαδρομή της ανακάλυψης του εαυτού του. Ταξιδεύουμε… χάνοντας… κερδίζοντας… μα στο τέλος ανακαλύπτοντας ότι ένας μόνος δεν μπορεί, ένας μόνο δεν φτάνει».

Ένα μουσικό ταξίδι μέσα στον εαυτό μας που θέτει ερωτήματα άμεσα, με ήχους που θωπεύουν κι άλλοτε παρηγορούν αυτόν που τολμά να αναρωτηθεί, μια μουσική ιστορία που δίνει διέξοδο μέσα από την ώθηση επαναπροσδιορισμού του εαυτού μας και της θέασης μας για τον κόσμο.

cd_ioannou_2015

Ένα ορχηστρικό μουσικό έργο για τους λάτρεις της κινηματογραφικής μουσικής και όχι μόνο. Ιδέα σύλληψης έργου από τη Βασιλική Σοφιανού και σύνθεση μουσικής από τον Λευτέρη Ιωάννου. Το «1+1=ΕΝΑ» μας ταξιδεύει με μουσικές κινηματογραφικών ηχοχρωμάτων, δημιουργώντας γοητευτικές εικόνες που πορεύονται σε παράλληλους δρόμους με τη μουσική του Ludovico Einaudi και του Yann Tiersen.

ioannou_sofianou_2015_06

Λευτέρης Ιωάννου
Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Guitar Performance στο Berklee College of Music της Βοστώνης με καθηγητές τους Richie Hart, Bruce Barlett, Jon Finn, Norman Zocher, David Fiuczynski, από όπου και αποφοίτησε με αριστεία και υποτροφία. Στην Αθήνα επέστρεψε το 2003 και άρχισε να εμφανίζεται σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παράλληλα δίδαξε στο Εθνικό Ωδείο και συμμετείχε  σε πολλαπλά studio sessions. Το 2014 ίδρυσε το blues trio Plural (Blues Funked Up) με το οποίο εμφανίζεται μέχρι σήμερα.

Βασιλική Σοφιανού
Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα ,σπούδασε Ζωγραφική, Collage, Mixed Techniques, Υφαντική Τέχνη, installation art και Ιστορία της Υφαντικής  Τέχνης του Bauhaus. Έχει δημιουργήσει παιχνίδια έκφρασης-δράσης μέσω της υφαντικής  τέχνης τα οποία διδάσκει σε παιδιά , και εξειδικευμένα μαθήματα υφαντικής για παιδιά με αυτισμό και σύνδρομο Down. Το Alternative Fabrics – Weaving Workshop είναι ο χώρος δημιουργίας  των  έργων της που εκθέτει ανά τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here