Στις 22 Οκτωβρίου, το ελληνικό τραγούδι θα πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στις Βρυξέλλες, την οποία διοργανώνει ο οργανισμός «12 Ώρες για την Ελλάδα», γιορτάζοντας την πέμπτη συναυλία που διοργανώνει προς στήριξη της χώρας μας.

Στην συναυλία που θα δοθεί στη Salle de la Madeleine, στις Βρυξέλλες, συμμετέχουν ξεχωριστοί καλλιτέχνες που θα ενώσουν τις φωνές τους για τη μουσική βραδιά: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Αφροδίτη Μάνου, Βασίλης Λέκκας, Αλεξάνδρα Γκράβας, Πέτρος Μπούρας.

maxairitsas_kotsiras_2015_07_001
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας

Όλοι τους ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θετικότητα στο κάλεσμα και θα βοηθήσουν στο να συγκεντρωθούν χρήματα για τη δράση του οργανισμού.

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, ο οργανισμός κατάφερε να υποστηρίξει δράσεις που αφορούν τη μαστιζόμενη από την οικονομική κρίση Ελλάδα και να ενισχύσει οργανισμούς που ασχολούνται με την εκπαίδευση και την υγεία. Σε συνεργασία με το “International Foundation for Greece”, κατάφερε πέρσι, μέσω της δράσης «καύσιμα για τα σχολεία», να εξασφαλίσει τη θέρμανση σε πάνω από σαράντα σχολεία σε όλη την Ελλάδα και να ζεστάνει πάνω από 7000 μαθητές και καθηγητές.

stn_live_2016_09_055afroditi_manou
Αφροδίτη Μάνου

Ο φετινός στόχος είναι να προμηθεύσει καύσιμα θέρμανσης σε πάνω από 50 σχολεία στην Ελλάδα, επεκτείνοντας τη δράση του σε νησιά του Βορείου Αιγαίου, της Εύβοιας και άλλων απομακρυσμένων περιοχών.

Salle de la Madeleine
rue Duquesnoy 14, Duquesnoystraat, Brussels

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here