8/11/2010
Ρεπορτάζ – Φωτογράφηση Ματίνα Φουντούλη
www.musiccorner.gr

Πρώτη Τετάρτη του Νοεμβρίου βρεθήκαμε στο Almaz στο Γκάζι να ακούσουμε δύο καλλιτέχνες χαμηλών τόνων αλλά με ιδιαίτερο ταλέντο. Ο Σταύρος Σιόλας μαζί με την Ευτυχία Μητρίτσα, οι οποίοι έγιναν γνωστοί από τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ανέλαβαν να μας ταξιδέψουν με τις υπέροχες φωνές και τραγούδια τους!

Ο χώρος μικρός, αλλά αρκετά γεμάτος για ένα βράδυ Τετάρτης που έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ζεστή. Το πρόγραμμα ξεκίνησε και με τους δύο τραγουδιστές επί σκηνής να λένε δικά τους τραγούδια αλλά και παλιότερα ή κομμάτια άλλων. Λίγο αργότερα ο Σταύρος θα μας αφήσει για λίγο και στη σκηνή θα μείνει η Ευτυχία για να μας παρουσιάσει τραγούδια από το πρώτο της album «Μυστικό Προορισμό». Στη συνέχεια θα επανέλθει ξανά για να μας τραγουδήσει την «Άνοιξη», το «Μηχανουργείο», το «Χωρίς εσένα» που κανονικά ερμηνεύει με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, αλλά εδώ τα απέδωσε πολύ καλά και η Ευτυχία.

Φυσικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολλές διασκευές – ελληνικές και ξένες – μεταξύ των οποίων θα ακούσουμε τα «Imagine», «Bang Bang», «Americano» σε συνδυασμό με ελληνικά, αλλά και τραγούδια που μας πάνε πίσω στις ελληνικές ταινίες του ’60.

Γενικά, μπορούμε να πούμε ότι αυτό που σίγουρα δεν διακρίνει το πρόγραμμα είναι η προχειρότητα και η βιασύνη (κάτι που συνηθίζεται τελευταία) αφού είναι πολύ καλά δουλεμένο, με ωραίους συνδυασμούς τραγουδιών και πολύ καλή χημεία μεταξύ του Σταύρου Σιόλα και της Ευτυχίας Μητρίτσα. Σαν πρώτη μέρα, δεν έλειπε το σχετικό άγχος και τα μικρό-λαθάκια σε κάποια τραγούδια, αλλά αυτά πάντα …συγχωρούνται στις πρεμιέρες!

Η επόμενη εμφάνιση τους είναι την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο, αλλά αυτή τη φορά με ακόμα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρόγραμμα, αφού στην παρέα θα φιλοξενηθούν ως guest ο Γιώργος Ανδρέου και η Μελίνα Κανά! Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί. Εσείς;

Almaz
Τριπτολέμου 12- Γκάζι
210-3474763 – 6948585585

Είσοδος με ποτό 10 euro
Δεύτερο ποτό 7 euro
Ώρα έναρξης 21.30

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη πρεμιέρα

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here