Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των 80s, ναι αυτοί, επιστρέφουν στο παλάτι τους, για δυο back to back Παρτάρες, πιο ALIVE από ποτέ, παρέα με τους εκρηκτικούς FLASH BACK και χαρίζουν αναδρομικά, το κέφι που στερηθήκαμε για τόσο καιρό…!!

Κώστας Μπίγαλης.. Πωλίνα..

Το λατρεμένο ντουέτο που πρώτοι καθιέρωσαν εδώ και μια δεκαετία την απόλυτη 80s & 90s αναβίωση, με αμέτρητα sold out και ιστορικές βραδιές, έρχονται με φόρα, διαλύουν κάθε φθινοπωρινή μελαγχολία και μας φτιάχνουν τη διάθεση με λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια και τη μοναδική αλληλεπίδραση τους με το κοινό, που πάντα στο τέλος δεν τους αφήνει να κατέβουν από τη σκηνή!

Ετοιμαστείτε για… «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Ροζ Μπικίνι», «Ρίνα Κατερίνα», «Πους Απς», «Με την πρώτη ματιά», «Μπιρίμπα», «Η κόρη του περιπτερά», «Ράδιο αγάπη μου», «Γειτόνισα», «Κυκλοφόρησε» και πολλά μα πολλά άλλα, για δυο βραδιες που θα αργήσουν να ξημερώσουν!

ALL NIGHT DJ SET με όλα τα 80s και 90s Super Hits ..!!!

Σάββατα 23 & 30 Οκτωβρίου
Πόρτες: 21.00
Έναρξη: 22.00

ΚΥΤΤΑΡΟ
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ

Εισιτήριο: 15€
Μπύρα/Κρασί 4€ – Ποτό 7€ (μπαρ)
Φιάλη ποτού: 60€ (ανά τέσσερα άτομα)
Φιάλη κρασί: 30€ (ανά δυο άτομα)

* Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο (μπαρ)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο 210 8224134

Προπώληση: Viva.gr

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο:
[α] ταυτότητα
[β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή
[γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here