27/2/2014
www.musiccorner.gr

Οι εκρηκτικοί 15 50 εμπνέονται από το διεθνώς αγαπημένο “When We Stand Together” των Nickelback και μας τραγουδούν “Εγώ Είμαι Για Σενα”, μια διασκευή με κοινωνικό μήνυμα, που μας καλεί να μείνουμε ενωμένοι! Φορτισμένοι με αστείρευτη rock ενέργεια, οι 15 50 μας παρουσιάζουν ένα τραγούδι-κάλεσμα για ενότητα στον φίλο, σύντροφο, αδελφό, συνάνθρωπό μας. Γιατί πραγματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και μόνο μαζί μπορούμε! Ένα τραγούδι σε μουσική των Nickelback και σε στίχους του κιθαρίστα και ”αρχηγού” Ρουσσέτου Δημητρόγλου και του Μηνά Τσίγκου (νέου τραγουδιστή της μπάντας). Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου single, και το ολοκαίνουργιο video clip, σε σκηνοθεσία Μάιρας Στυλιανού.

1550_egwe_emai_gia_sena_single_2014_02

Το ”Εγώ Είμαι Για Σένα” θα εμπεριέχεται στην επερχόμενη νέα ιδιαίτερη συλλογή των 15 50, που θα ονομάζεται “Super Market Rock Music Ltd” και θα παρουσιάζει αγαπημένες all time classic διασκευές της μπάντας (Θεός Αν Είναι”, “Σαν Σταρ Του Σινεμά”), που έχουν αγαπηθεί μέσα από τα θρυλικά τους live sessions ανά τα χρόνια! Παράλληλα, οι 15 50 δουλεύουν πυρετωδώς στο studio για τα κομμάτια του νέου τους ολοκληρωμένου δίσκου, με πρώτο δείγμα της νέας δουλειάς τους το «Να Καιγόμουνα» που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα μαζί με το επίσημο video clip από την Platinum Records.

Οι live εμφανίσεις δεν λείπουν φυσικά από το πρόγραμμα του αγαπημένου συγκροτήματος, που παρασύρει το Αθηναϊκό κοινό στα πιο ξέφρενα live rock party κάθε Τετάρτη στο hottest στέκι του κέντρου, στο BIGAPPLE στο Κολωνάκι!

Το νέο single κυκλοφορεί από την Platinum Records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here