18/3/2014
www.musiccorner.gr

Την Κυριακή 6 Απριλίου , ο Νικόλας Αδέσποτος και η μπάντα του θα εμφανιστούν στον Μπούφο, όπου θα παρουσιάσουν ζωντανά ένα πρόγραμμα που βασίζεται στα τραγούδια του Νικόλα, με εύστοχες διασκευές, πληθωρικότητα, δοτικότητα κι εξωστρέφεια. Τους μουσικούς θα συνοδεύει η σχολή χορού “Χοροακτίς”, με τις καλλίγραμμες χορεύτριες και τους εξωτικούς χορευτές της!

nikolas_adespotos_dt_afisa_2014_03

O Νικόλας Αδέσποτος είναι τραγουδοποιός και ερμηνευτής. Έχει τραγουδήσει/γράψει στίχους και μουσική για πολλά τραγούδια του συγκροτήματος “a des potes”. Ένα από αυτά, με τίτλο “Στη Μαλαισίνα” (Mες στο Υποβρύχιο/LEGEND 2010), ήταν το τραγούδι του jumping fish για το μήνα Ιούλιο 2010.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο “Ολόγυμνος” (LEGEND 2012) περιείχε 12 τραγούδια σε στίχους και μουσική του ιδίου. Η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Νικόλας Αδέσποτος” περιλαμβάνει 10 τραγούδια, με ενδιαφέρουσες συμμετοχές (Τζώρτζια Κεφαλά/ΜΠΛΕ, Ιφιγένεια Παπουτσά/ΝΑΜΑ, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Δημήτρης Καρράς, Έλενα Στρατηγοπούλου κ.α) και κυκλοφορεί ψηφιακά στο http://www.youtube.com/adespotes1.

Σε στίχους και μουσική του Νικόλα είναι και το τραγούδι “πλημμύρες”, από τον “Ιπτάμενο Δίσκο” του Πάνου Μουζουράκη. Επίσης, συμμετέχει σε 3 τραγούδια του δίσκου της Ζωής Τηγανούρια “Φως-Rocking Zoe”, ενώ το νέο τραγούδι “Δεν μου κάνεις” που ερμηνεύει, θα περιλαμβάνεται μαζί με άλλα στο άλμπουμ “όμορφα ταξίδια”, που ετοιμάζει ο Σταύρος Ζαχαρίας. Στην εκπνοή του 2013 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Μπορώ μπορείς μπορεί”, μια διασκευή-έκπληξη του “quizas quizas quizas”. Τέλος, το 2014 ξεκίνησε με ένα πρωτότυπο ντουέτο με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο τραγούδι του Νικόλα με τίτλο “Εξωγήινοι”, που αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό.

nikolas_adespotos_dt_2014_03

Μαζί με το Νικόλα πάνω στη σκηνή  θα είναι οι:
Νικόλας Αθανασιάδης – τύμπανα
Ιωάννης Μασκουαλέρο – μπάσο
Κώστας Έξαρχος – κιθάρα
Μάικ Χασούρης – τρομπέτα
Κώστας Κονίδας – σαξόφωνο

Κυριακή 6 Απριλίου
ώρα έναρξης: 20.00
είσοδος ελεύθερη

Ο ΜΠΟΥΦΟΣ café – salami bar
Καρόρη 4 & Αγ. Ειρήνης, Αθήνα
τηλ.: 210 3211117

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here