20/9/2010
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
www.musiccorner.gr

Το πρώτο της video clip γυρίζει αυτές τις ημέρες η Μαρίνα Σένα που το καλοκαίρι κυκλοφόρησε τη πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο “σε σένα κρυμμένο” (με το label Μικρός Ήρως). Το τραγούδι που επιλέχθηκε να οπτικοποιηθεί είναι το “ποια μοναξιά“, σε μουσική Χρήστου Ταμπουρατζή και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, ένα ερωτικό κομμάτι με έντονες ηλεκτρικές κιθάρες που του δίνουν ένα ροκ χαρακτήρα.

Τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Ξεκίνησαν από τα Ναυπηγεία στο Κερατσίνι (απ’ όπου και οι φωτογραφίες), συνεχίστηκαν στο Θησείο και στο Σύνταγμα και θα ολοκληρωθούν αυτές τις ημέρες σε εσωτερικό πλέον χώρο κάποιου σπιτιού. Το story του video clip αναδεικνύει μια σχέση αδιέξοδη (ίσως κρυφή) που συμβαίνει ανάμεσα στη Μαρίνα και σε κάποιον που τη συναντάει, βρίσκονται για λίγο και μετά εξαφανίζεται, μια τακτική που επαναλαμβάνεται σαν κύκλος. Σκηνές από τη ζωή της “πρωταγωνίστριας” (live με τη μπάντα), από το σπίτι του … “ερωμένου της”, συνάντηση μαζί του και στιγμές μοναξιάς που …τη ξαναφέρνουν κοντά του!

Ένας επώνυμος guest παίζει το ρόλο του άντρα που “ταλαιπωρεί” τη Μαρίνα, αλλά το όνομά του παραμένει για την ώρα …επτασφράγιστο μυστικό!

Το video clip σκηνοθετεί ο Στάμος Τσάμης, γνωστός για τις σκηνοθεσίες του και σε επιτυχημένα σήριαλ της TV (Λόλα, Έρωτας, Κάρμα) αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις…

Ο σκηνοθέτης του video clip Στάμος Τσάμης (αριστερά στη φωτό) με τη Μαρίνα Σένα και τη μπάντα της
και τον καμεραμάν δεξιά…!

Το πρώτο video clip της Μαρίνας Σένα αναμένεται να παίξει στις τηλεοράσεις μας κατά το πρώτο 15θήμερο του Οκτώβρη!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

————–

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here