28/7/2011
www.musiccorner.gr

Για πρώτη φορά η Κορινθία θα ζήσει μοναδικές στιγμές! Το Σάββατο 13 Αυγούστου ένας νέος μουσικός θεσμός γεννιέται στην υπέροχη παραλία Φλάμπουρο στο Λουτράκι: το A-L!VE, Art and Music Festival.

Η Unionevent υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει το πρώτο ολοήμερο φεστιβάλ μουσικής δίπλα στο κύμα! Με το συμβολικό αντίτιμο των 15€ προπώληση και 20€ στην είσοδο, καλούμε τους φίλους να ξεχάσουν για μια μέρα την ελληνική επικαιρότητα και να διασκεδάσουν δίπλα στο κύμα. Στη σκηνή θα εμφανιστούν οι: PURESSENSE / Craig Walker & Σταύρος Καρυδάς / Maraveyas Ilegal και οι B-SIDES, ενώ τη μουσική αυλαία θα ανοίξουν οι: Vrasta Rasta / Βασίλης Μπαμπανιάρης.

Σε έναν ιδανικό συνδυασμό καταπράσινου τοπίου και θάλασσας δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες του φεστιβάλ να έρθουν από νωρίς στην οργανωμένη παραλία όπου Lounge dj’s – οι: Κώστας Βλάσσης, Χριστίνα Βλάσση και ο Κωνσταντίνος Καραχάλιος – θα βρίσκονται από τις 12:00π.μ. στα decks όσο θα χαίρονται τη θάλασσα. Στο χώρο θα λειτουργεί όλη μέρα μπαρ ενώ θα προσφέρονται και γευστικά σνακς διαφόρων ειδών. Θαλάσσιες δραστηριότητες αλλά και ενδιαφέροντα εικαστικά δρώμενα από διάφορους καλλιτέχνες οι οποίοι θα παρουσιάζουν τα έργα τέχνης τους υπόσχονται να σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τη δύση του ηλίου, οπότε και θα εμφανιστούν επί σκηνής τα συγκροτήματα.

Επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και χρειαζόμαστε κάτι πιο αυθεντικό, δώσαμε μεγάλη έμφαση στο να είναι εφικτό σε όλους να μπορούν να έρθουν και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 € προπώληση και 20 € στην είσοδο όπως επίσης η μπύρα θα έχει 2,5 € και 4 € το ποτό.
Σκοπός μας είναι να περάσουμε όλοι υπέροχα και να γίνουμε μια παρέα όπου θα ζήσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με συγκροτήματα που έχουμε αγαπήσει χρόνια τώρα και τα τραγούδια που έχουν αγγίξει τον καθένα μας…

Ζωντανά:

PURESSENCE
CRAIG WALKER & Stavros Karidas
MARAVEYAS ILEGAL
B-SIDES
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ
VRASTA RASTA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here