5/5/2014
www.musiccorner.gr

Ο κορυφαίος Έλληνας star καθήλωσε για άλλη μια φορά το κοινό παρουσιάζοντας το εντυπωσιακό του live concert στην Αθήνα και γνωρίζοντας την κυριολεκτική αποθέωση από 10.000 κόσμο! Ο Σάκης Ρουβάς σηματοδότησε την έναρξη του σημαντικότερου tour στην καριέρα του, το The Ace Of Hearts Tour που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με επόμενους σταθμούς τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη!

the_ace_of_hearts_2014_05_001

Ο Σάκης Ρουβάς συμπράττει με το πιο δυναμικό συγκρότημα, τους Onirama, με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση, την pop star Eleni Foureira με τον δυνατό ρυθμό της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, το ανερχόμενο boy band Boys & Noise που μας παρασύρει με την ενέργειά του και την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της. Επόμενος σταθμός του The Ace Of Hearts Tour είναι η πόλη της Λάρισας, την Τετάρτη 7 Μαΐου, για το πιο ξεχωριστό live show στο Κλειστό Γυμναστήριο ΝΕΑΠΟΛΗΣ. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να απογειώσει το κοινό της συμπρωτεύουσας την Πέμπτη 8 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενώ, την Παρασκευή 9 Μαΐου, το The Ace Of Hearts Tour θα βρεθεί στον τέταρτο σταθμό της πανελλαδικής του περιοδείας, στην πόλη της Ξάνθης, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φίλιππος Αμοιρίδης.

Με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις και μοναδικές συνεργασίες on stage, το The Ace Of Hearts Tour είναι ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα concept. Η τεράστια παραγωγή και τα επιβλητικά κουστούμια επιφυλάσσουν μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

 

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς  του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Οι θεατές μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» προαιρετικά, με πίστωση ενός επιπλέον ευρώ στην αγορά του εισιτηρίου τους από την tickethour.com

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την TICKETHOUR.COM και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 8€.

THE ACE OF HEARTS TOUR!

  • Τετάρτη 07/05: Λάρισα – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΝΕΑΠΟΛΗΣ»
  • Πέμπτη 08/05: Θεσσαλονίκη – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
  • Παρασκευή 09/05: Ξάνθη – ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ»

Θα ακολουθήσουν επόμενοι σταθμοί σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here