15/10/2012
www.musiccorner.gr

Χατζηφραγκέτα The Band
Vs
Mc Yinka and the Urbanix

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Λόγω ενός πολύ σημαντικού προβλήματος υγείας συγγενικού προσώπου μέλους των Χατζηφραγκέτα το AfanDub Sessions Vol.1 με τίτλο «μια Φράπα στην αλάνα» που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στο Κύτταρο Live αναβάλλεται. Σύντομα θα γνωστοποιηθεί η νέα ημερομηνία σε συνεννόηση με τις 2 μπάντες. Εκ μέρους του AfanDubRadio σας ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. Stay Tuned.

Σε μια ιστορική στιγμή για τα συναυλιακά δρώμενα της πόλης, της χώρας αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης ο Afandub Radio παρουσιάζει με χαρά και περηφάνια μια επική μουσική μονομαχία που θα αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στο φιλοθεάμων κοινό. Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στο Live Stage Κύτταρο θα συγκρουστούν προς τέρψη των θεατών δύο σπουδαία σχήματα που έχουν γράψει η δική τους ιστορία στην Ελληνική αλλά και παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Ναι, καλά καταλάβατε. Αυτό που για δεκαετίες περίμενε κόσμος και από το εξωτερικό γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Χατζηφραγκέτα The Band Vs Mc Yinka and the Urbanix. Οι μοναδικοί αυτοί ποιητές που ακούνε στο όνομα Χατζηφραγκέτα θα αντιμετωπίσουν την ενέργεια κι εκρηκτικότητα των Funk, Soul, Reggae και Afro beat ρυθμών των Mc Yinka and The Urbanix.

Και … τα μυαλά στη … Φράπα!

Hatzifrageta The Band
Το “Φραπουδένιο” δίδυμο του Ευάγγελου Χατζηγιαννη και Πάνου Φραγκιαδακη αφού πρώτα ένωσαν τα επίθετα τους (Χατζη+Φραγκιας =>Χατζηφραγκετα) κι έλυσαν το μέγα ζήτημα του ονόματος ένωσαν και την καλλιτεχνική τους δημιουργία κι αξία κάπου εκεί στο σωτήριο έτος 2005. Πλέον έχουν στο ενεργητικό τους 8 Πλατινένιους και 4 Χρυσούς Δίσκους. Αμφότεροι αποφοίτησαν απο το “Masale University Of Bare” και την Αυθεντική Καλτάκιο σχολή. Επίσης έχουν τιμηθεί με την έδρα του επίτιμου καθηγητή στο “Brintzola School Of Tofla”. Έχουν εκδώσει 3 ποιητικές συλλογές: Πρόκειται για «Τα Τρύπια Τακούνια της Γιαγιάς Μακαρωφ» από τις Εκδόσεις Ziscar, «Οι Τριγωνικές Παντόφλες Του Al Capone» των εκδόσεων Καράφλα και «Είσαι μια Κίτρινη Κουφάλα» από τις Εκδόσεις Μακαλέση. Οι Στίχοι τους βασίζονται στην σύγχρονη βιωματική ματιά που έχουν για την Ζωή, την Μαίρη, τον Φραπέ, Την Πολιτική, το σχολείο κι οτιδήποτε άλλο σας κανει Κλικ. Μαζί τους θα εμφανιστούν: στο μπάσο ο Μπιλάκος και στα τύμπανα ο Φώτης.

Mc Yinka and The Urbanix
Ο MC Yinka γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρός έχει υπάρξει δραστήριος μουσικά, ξεκινώντας να κάνει ΜC πάνω σε drum ‘n bass κομμάτια και συμμετέχοντας σε διάφορα γκρουπ της ελληνικής hip-hop σκηνής. Έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα από τον ευρύτερο χώρο της freestyle μουσικής, όπως οι Direct Connection, οι Boogie Base, οι DR.Vodkatini,  αλλά και με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στον τελευταίο του δίσκο. Επίσης έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός στην ταινία “Όμηρος” του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, ενώ έχει ανοίξει σημαντικές συναυλίες όπως αυτή του Methodman, του GZA και της Nneka. Σήμερα είναι μέλος του γκρουπ “Παράγοντες”, της κολεκτίβας Αντίξοες Παραγωγές και της Listen Up Urban Sound Manifesto, ομάδας που προωθεί την freestyle μουσική. Το μείγμα των Mc Yinka and the Urbanix αποτελει μια ζωντανή εκρηκτική μουσική συνάντηση σε Hip-Hop, Funk, Soul, Reggae και Afro beat ρυθμούς.

Οι Urbanix αποτελούνται από τους:
Δημητρης Γρηγοριάδης: τύμπανα
Χρήστος Θεοφιλόπουλος: πλήκτρα
Στελλιος Προβης: μπάσο
Θοδωρης Γκουτσιδης: κιθάρα
J Melik: Samples – Schratches

Live Stage Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών

Τιμή εισιτηρίου: 8€
Τιμή μπύρας: 3€
Ώρα έναρξης: 21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here