21/10/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

“Funky beats και Soul Vibes από τον “Afro Greco” Jerome που μαζί με τους Movement Orchestra ξαναγυρίζουν και φέτος στη σκηνή του Faust την Τρίτη 29 Οκτωβρίου!

Η νύχτα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει κομμάτια που μας ταξιδεύουν από την oldschool δεκαετία του ’70 μέχρι την urban soul του σήμερα!

jerome_2013_10_001

Οι Movement Orchestra συνδυάζουν τα afro funk και jazzy ακούσματα με την μοναδική ενέργεια του Jerome, ενώ συμπληρώνουν τη βραδιά με διασκευασμένες Swing επιτυχίες μέχρι Jazz medley σε κομμάτια του Σταμάτη Κραουνάκη !  Δεν θα λείψουν και ανατινάξεις με Latin, Reggae και Balkan ακούσματα. Ενδεικτικά ακούγονται τραγούδια από James Brown, John Legend, Compay Segunto, Ella Fitzgerald, Blues Brothers, Bill Withers, Ray Charles και πολλούς άλλους. Ένα show που θα λατρέψετε!

Τον Jerome συνοδεύουν οι The Movement Orchestra:
Πλήκτρα | Μάρκος Χαϊδεμένος / Μπάσο| Κώστας Πατσιώτης / Ηλ. Κιθάρα| Δημήτρης Σιάμπος / Drums | Γιώργος Κασαβέτης / Σαξόφωνο| Μπάτης Πεφάνης

Faust
Καλαμιώτου 11 και Αθηναίδως 12, Σύνταγμα
Τηλ. 210 3234095

Ωρα έναρξης : 22.00
Διάρκεια : 2.30-3.00 ώρες

Βιογραφικό
O Jerome Kaluta γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Jerome a.k.a The Source  γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, είναι ένας MC, τραγουδιστής, συνθέτης και performer που έχει καταφέρει να συνδυάσει τις Αφρό-Ευρωπαϊκές μουσικές επιρροές του καθώς γαλουχήθηκε με funk, soul, reggae και disco, και να τις εντάξει στην μουσική παραγωγή και ερμηνεία του, λεγόμενη και ως Urban Soul.

jerome_2013_10_002

Ως solo καλλιτέχνης ο Jerome έχει εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, έχει κάνει το hosting στη συναυλία του Busta Rhymes στην Αθήνα και έχει εμφανιστεί σε 2 μουσικά ντοκιμαντέρ για το Hip Hop ( Ρυθμοί και Ρίμες  | Ανοιχτά Μικρόφωνα ) στις Νύχτες Πρεμιέρας. Το 2011 υπογράφει με την Warner Music Greece και κυκλοφορεί το single «Δεν Πειράζει Its OK». Aπό τον Ιούνιο του 2008 ο Jerome ξεκινάει τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Κραουνάκη για την παράσταση του Ηρωδείου: “χ σκηνής-Αυτά που κάψαν το σανίδι”, μαζί με πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και τραγουδιστές όπως Λάκης Λαζόπουλος, Άννα Καλουτά, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μάρω Κοντού και άλλους. Η συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την θεατρική ομάδα Σπείρα- Σπείρα όπου ο Jerome είναι πλέον μέλος συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις μουσικό-θεατρικές παραστάσεις All that Μπαζ , Festivalium: Σας Λείπει Τίποτα, και το τηλεοπτικό Show της ΝΕΤ “The Speira- Speira Show και στο διασκευασμένο μιούζικαλ του Μπέρναρντ Σό «Η Εκατομμυριούχος» που ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με πρωταγωνιστές τη Νόνικα Γαληνέα και το Γιάννη Μπέζο. Το καλοκαίρι του 2011 κάνει το Αριστοφάνους 11 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ενώ τη σεζόν 2011-12 πρωταγωνιστεί στο «Σιγά τα αίματα –Ορέστεια :The Next Generation » του Άκη Δήμου και του Σταμάτη Κραουνάκη στην Αθηναϊδα και στο «Δεν Μασάμε» που παρουσιάζεται στον πολυχώρο Χελώνα. Το 2013 τον βρίσκει σε ευρωπαϊκή περιοδεία με το Αριστοφάνους Now!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here