Η Αγγέλω Σφέτσου μία ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group το νέο της τραγούδι με τίτλο «Βρες έναν τρόπο» σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Πόλυ Κυριάκου. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δύο σημαντικοί δημιουργοί μεγάλων καλλιτεχνικών και εμπορικών επιτυχιών εμπιστεύτηκαν την Αγγέλω Σφέτσου για να ερμηνεύσει το νέο τους τραγούδι.

Με ερμηνεία που παραπέμπει στις καλύτερες στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας και ξεχωρίζει για το διάχυτο λυρισμό της, η Αγγέλω Σφέτσου αποδίδει με ευαισθησία και εκφραστικότητα το «Βρες έναν τρόπο», ένα εξαιρετικό τραγούδι υψηλών απαιτήσεων.

Το τραγούδι «Βρες έναν τρόπο» είναι μία ατμοσφαιρική μπαλάντα που πραγματεύεται με μοναδικό τρόπο τη δύσκολη διαφυγή από έρωτες μεγάλους μα αδιέξοδους.

Η Αγγέλω Σφέτσου εκφράζει με φωνή εύθραυστη και αισθαντική τις λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις που διαπνέουν τη μουσική και το στίχο, αποδίδοντας με τρόπο θεατρικό τον ψυχισμό της ηρωίδας του τραγουδιού που παραμένει δέσμια της μνήμης μίας ευτυχίας που έχει πλέον παρέλθει.

Το τραγούδι «Βρες έναν τρόπο» έχει οπτικοποιηθεί σε ένα ονειρικό τοπίο από την ομάδα LifeOfFilm Productions – Αλέξανδρος Χαρτώνας και Δημήτρης Βάλλας.

Μη μου μιλάς άλλο πια
Δε θα σε διώξω αλλά
Μόνος σου βρες τα φτερά
Βρες έναν τρόπο και φύγε

Μπαίνει η σιωπή στα βαθιά
Κόβουν τη γλώσσα σπαθιά
Έτσι όπως πέφτει η βραδιά
Βρες έναν τρόπο και φύγε

Κι εσείς δέντρα, βουνά, δρόμοι ανοίγετε
Καθώς φεύγει κι απομακρύνεται
Σπρώξε αγέρα, ο κόσμος μου πνίγεται
Αν θα φύγει, να φύγει απαλά
Να πετάξει μα να ‘ναι καλά

Κάποτε ήμουν εσύ
Σαν το παλιό σου κρασί
Φλέβα δίκη σου μισή
Βρες έναν τρόπο και φύγε

Μη μου μιλάς σαν εχθές
Είμαι γεμάτη πληγές
Δε θα σε διώξω ποτέ
Βρες έναν τρόπο και φύγε

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here