Βιολιά, κιθάρες και πιάνο χρησιμοποιεί στο ντεμπούτο του ο Άγγελος Παύλος για να συνθέσει, να ενορχηστρώσει και να μας τραγουδήσει «κυνηγώντας» την ελευθερία.

Μεστό και επίκαιρο, σε βάζει στο κυνηγητό της ελευθερίας με τον ταξιδιάρικο ρυθμό του, με ένα βιολί που δίνει έναν ελαφρώς ρετρό, νοσταλγικό και γλυκά αγωνιώδη τόνο σ’ αυτή την αναζήτηση. Η ερμηνεία του έχει το βάθος και την απλότητα του δημιουργού, χωρίς υπερβολές και στομφώδεις εξάρσεις, με την αθωότητα του παραμυθά να πατάει στο μουσικό χαλί που έχει στρώσει η μικρή ορχήστρα που ηχογράφησε ο ίδιος.

Γεννημένος στην Αθήνα, μεγαλωμένος σε μουσική οικογένεια, ο Άγγελος Παύλος παίζει βιολί ήδη από τα 7 του χρόνια, ενώ αργότερα ασχολείται και με πιάνο, κιθάρες, κοντραμπάσο, κρουστά κ.α.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει επιλέξει συνειδητά να μη βιοπορίζεται από τη μουσική, για να του δίνεται η ελευθερία της επιλογής, ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πλήθος συνεργασιών.
Το 2005 γίνεται συνιδρυτής των «In Vein» με πορεία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Αργότερα συμμετέχει ως μουσικός στους «Μόνο Γυμνό», στο «Αστικό Σύνδρομο», στους «La Moyo the band» καθώς και σε πολλά άλλα σχήματα.
Ασχολείται τόσο με τη σύνθεση, όσο και με την ενορχήστρωση μουσικών κομματιών, ενώ δεν αποφεύγει την συγγραφή στίχων. Οι επιρροές του προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής και συχνά τολμά να πειραματίζεται με πιο “δύσκολα” ακούσματα.

Η εμπνευσμένη σύνθεση και ενορχήστρωση, καθώς και η γλυκιά ερμηνεία του «Σε κυνηγώ ελευθερία» στην παρθενική του εμφάνιση, σίγουρα αφήνει το υπονοούμενο ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα…

Σκηνοθεσία – κάμερα – μοντάζ: Νεκτάριος Θεοδώρου
Δ/νση φωτογραφίας – κάμερα: Δημήτρης Καλύβεζας
Φωτογράφος: Κατερίνα Αδραχτά

Χορός – χορογραφία: Ζωή Παπαδοπούλου

Παίζουν οι:
Ζωή Παπαδοπούλου
Βασιλική Νικηφορίδου
Κυριακή Μιχαηλίδου
Βασίλης Κοιλάκος

Κάποιο νομοσχέδιο ετοιμάζουν
Κάποιου την αγάπη του χαλούν
Παιδιά που παίζουν, ωριμάζουν
Τα τζάμια τους πετροβολούν

Σε κυνηγώ ελευθερία στης νέας πόλης τα στενά
Κι εσύ μου ψάχνεις ευκαιρία να μου το σκάσεις άλλη μια φορά

Απόψε κομματιάστηκα στα δύο
Είχα δυό τραγούδια να σου πω
Τα ξέχασα στης πόλης το χημείο
Θα γράψω άλλα αν σε βρω…

Σε κυνηγώ ελευθερία στης νέας πόλης τα στενά
Κι εσύ μου ψάχνεις ευκαιρία να μου το σκάσεις άλλη μια φορά
Σε κυνηγώ ελευθερία στης νέας θέσης τις γραμμές
Κι εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να μου το σκάσεις όπως χθες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here