19/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τις προθέσεις της να μην επιτρέψει σε κανέναν να ανακατεύεται στα επαγγελματικά της και να της δίνει …διαταγές, εκδήλωσε η Kelly Rowland!

Η τραγουδίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της από τις Destiny’s Child, ήταν, είναι και σκοπεύει να παραμείνει ανεξάρτητη στη δουλειά της και να αποφασίζει μόνη της για την πορεία των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων.

Μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. Δεν σκοπεύω να επιτρέψω σε κανέναν να με βάλει σε καλούπια. Ειλικρινά, αν αποφασίσω ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο, αυτό είναι που θα κάνω”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Jet.

Η Kelly έχει θέσει ψηλά τον πήχυ για την καριέρα της. Θέλει να δουλέψει πάνω σε νέα τραγούδια που θα γίνουν η έμπνευση για άλλες γυναίκες και μέσω αυτών να φτάσει στις πρώτες θέσεις των charts, όπως και με το τελευταίο της άλμπουμ “Here I Am”, που έφτασε μέχρι το Νο3 των αμερικάνικων charts.

Θέλω ένα άλμπουμ μέσα στο Top 5. Θα ήθελα να αφηγούμαι ιστορίες σχετικές με γυναικεία θέματα. Τι περνάνε οι γυναίκες καθημερινά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και στον έρωτα. Και να εμψυχώνουν η μία την άλλη”.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα ότι βρίσκεται σε φάση επανασύνδεσης με τον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει συναντηθεί εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και αυτή την εποχή η Kelly κάνει προσπάθεια να τον προσεγγίσει. Κάθε κορίτσι θέλει να είναι το «αγαπημένο» του πατέρα του. Θα συναντήσω τον πατέρα μου μετά από είκοσι χρόνια και θα δούμε τι θα γίνει. Δε  μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Τον έχω συγχωρήσει”.

Η Kelly λατρεύει τα Χριστούγεννα και φέτος θα φροντίσει να κερδίσει τον χαμένο χρόνο με τον πατέρα της, αλλά και την αγαπημένη της φίλη Beyonce, με την οποία την τελευταία περίοδο έχει «χαθεί». Είμαι η Miss Χριστούγεννα. Τα λατρεύω. Μαγειρεύω, διακοσμώ, φτιάχνω γλυκά. Ανυπομονώ να έρθουν τα Χριστούγεννα”, δήλωσε σε άλλη συνέντευξή της στο περιοδικό Closer, στο οποίο ανέφερε και τη λύπη της που εξαιτίας του προγράμματός της δεν έχει δει πολύ την Beyonce. Σίγουρα θα συναντηθούμε στις διακοπές. Εύχομαι να μπορούσα να βρίσκομαι κοντά της περισσότερο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά πιστεύω ότι κατανοεί. Γνωριζόμαστε τόσο καλά, σα να είμαστε αδελφές”, δήλωσε η Kelly.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here