3/6/2013
www.musiccorner.gr

Μείνε αυτό που είσαι” ονομάζεται το debut single της Alexa, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια και θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου 2013 και σε όλα τα digital stores στις 8 Ιουνίου 2013, από το βρετανικό label Iversia Music.

Ένα φρέσκο μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και χαράς στις γκρίζες μέρες που διανύουμε, με στόχο να δώσει ένα χαμόγελο στη καθημερινότητα μας. Το “Μείνε αυτό που είσαι” είναι ένα R&B/Soul κομμάτι με στοιχεία rap και Dubstep, που σε συνδυασμό με τη δυναμική φωνή της Alexa αναμένεται να είναι το μεγάλο hit του καλοκαιριού.

alexa_2013_06_01

“Δεν μπορώ να βλέπω άλλα σκυθρωπά πρόσωπα, θέλω οι άνθρωποι για τρία λεπτά να ξεχάσουν τα πάντα, να χαμογελάσουν και να ταυτιστούν με τους στίχους”, λέει η Αlexa απαντώντας για ποιο λόγο συνέθεσε αυτό το κομμάτι.

Την παραγωγή έχει εξ’ ολοκλήρου επιμεληθεί ο Χρήστος Μόραλης. Στο single περιλαμβάνεται και το OfficialHouseRemix από τον ίδιο.

Παράλληλα με τη κυκλοφορία του πρώτου ελληνόφωνου solo single της, η Αlexa, θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου 2013 και παγκοσμίως στις 7 Ιουνίου 2013 το πρώτο αγγλόφωνο EP της με τίτλο “Forever Yours“, το οποίο περιέχει τα τραγούδια “Got 2 Make It”, “It’s not Too Late” και ‘Forever Yours’ από την Addicted2Bass της Αγγλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here