Μια φωνή και μία παρουσία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η Αλεξάνδρα Κόνιακ επιστρέφει στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, παρέα με ένα σύνολο αξιόλογων μουσικών και ένα πρόγραμμα γεμάτο αντιθέσεις, ικανό να χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Pop, Rock, R’n’B, ελληνικά ακούσματα κι όχι μόνο γίνονται ένα με τον μοναδικό θεατρικό τρόπο ερμηνείας της και τις σχεδιασμένες -μία προς μία- ενορχηστρώσεις του πιο στενού της συνεργάτη, Χρίστου Σερενέ. Nina Simone, Archive, Παύλος Παυλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και πολλοί άλλοι σε μια ατμόσφαιρα τόσο δυναμική και ξεσηκωτική που όλα τα επιτρέπει, για δύο Πέμπτες 5 και 12 Νοεμβρίου.

koniak_2015_10_001

Τη γνωρίσαμε το 2008 με την επιτυχία «Μέσα σου» (Stavento) και την ακούσαμε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, μέχρι το 2013. Αυτή τη φορά σε ρόλο πρωταγωνιστή, αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα.

Συνεχίζοντας τη συλλογή των τίτλων για τον δεύτερό της δίσκο, μας παρουσιάζει το νέο της Single με τίτλο «Α4», που κυκλοφορεί σε εικόνα και ήχο από την Polymusic. Ένα τραγούδι γεμάτο ψυχή, γνήσια υπογραφή της ίδιας και των συνεργατών της.

Special Guests:
Παυλίνα Βουλγαράκη
(5.11)
Μάγδα Βαρούχα (12.11)

Πιάνο | Πλήκτρα | Ενορχηστρώσεις: Χρίστος Σερενές
Τύμπανα: Νίκος Παγώνης
Μπάσο: Γιάννης Νάτσιος
Κιθάρα: Πέτρος Πολίτης

Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος

Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος (στάση μετρό: Δάφνη)
Τηλ. 210 9700418

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here