Η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του Λεωνίδα ΚαγιάφαΑληθινά” είναι γεγονός!

Μετά από πολλά χρόνια και πολλές σημαντικές συνεργασίες στον χώρο ως μέλος της Ορχήστρας Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου (με Γιώργο Νταλάρα, Χρήστο Θηβαίο, Νίνα Λοτσάρη, Γλυκερία, Δημήτρη Μπάση, Γιώτα Νέγκα, Μάρθα Φριτζίλα και άλλους) και μετά από την κυκλοφορία τριών singles o Λεωνίδας Καγιάφας μας ξαναπαρουσιάζεται μέσα από την πρώτη προσωπική ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Αληθινά”.

Το ύφος του δίσκου που χαρακτηρίζεται κυρίως από pop/rock στοιχεία αποτελείται από τραγούδια με πολλή ενέργεια, αλλά και ευαίσθητες μπαλάντες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διασκευή του τραγουδιού του Αντώνη Βαρδή “Είμαι στους απ’ έξω” στην οποία ο Λεωνίδας Καγιάφας έχει προσθέσει την προσωπική του «πινελιά» με πολλή αγάπη και σεβασμό.

Με pop/rock διάθεση, μοντέρνα ενορχήστρωση, κοινωνική αλλά και προσωπική ευαισθησία ο ολοκαίνουριος δίσκος του Λεωνίδα Καγιάφα “Αληθινά” κυκλοφορεί από την Number Nine Music!

leonidas_kagiafas_2014_10

Λίγα λόγια για τον Λεωνίδα Καγιάφα:
Γεννημένος στο Βόλο ο Λεωνίδας Καγιάφας έχει συνεργαστεί ως μέλος της Ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» Νέας Ιωνίας με μεγάλους και αξιόλογους καλλιτέχνες του χώρου όπως τον Γιώργο Νταλάρα, τον Χρήστο Θηβαίο, τη Νίνα Λοτσάρη, τη Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γιώτα Νέγκα, τη Μάρθα Φριτζιλα, τον Ζαχαρία Καρούνη, τη Χαρά Κεφαλά κ.α., παίζοντας στο Ηρώδειο καθώς και σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλη τη Ελλάδα. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει στραφεί στη φωνητική και τη σύνθεση κομματιών. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας (όπως Χυτήριο Θέατρο, KOO KOO, Αρχιτεκτονική, Σταυρό του Νότου κ.α) είτε με acοustic set είτε full band. Γνωρίζει να παίζει αρκετά όργανα –μεταξύ άλλων πιάνο, κιθάρα, μαντολίνο, ούτι, λαούτο και μπουζούκι/τζουρά.
Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε το 1ο single με τίτλο “Και πάλι εδώ ξανά”, ένα δυνατό ροκ κομμάτι σε μουσική και στίχους του ιδίου. Αρχές Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το 2ο single, μια ευαίσθητη μπαλάντα, με τίτλο ”Μαζί” σε στίχους του ιδίου και μουσική του Γιάννη Κώνστα.Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του 1ου single, τον Μάιο του 2013, κυκλοφόρησε το 3ο κατά σειρά προσωπικό του single με τίτλο “Αληθινά” σε στίχους και μουσική του ιδίου. Την άνοιξη του 2014 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Αληκτώ” στο θέατρο “Ρένα Βλαχοπούλου” όπου υπέγραψε τη μουσική της παράστασης και έπαιξε κι ένα ρόλο ως ηθοποιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here