2153 Μ.Χ
Ο πλανήτης έχει υποστεί οικολογική καταστροφή, το νερό και ο αέρας έχουν μολυνθεί κατά 80% ο πληθυσμός έχεις μειωθεί κατά 95%, τα συναισθήματα έχουν εξαφανιστεί 100%, το μόνο που έχει μείνει στο υποσυνείδητο της ανθρωπότητας είναι η επιβίωση.

Μέσα σε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό επιβίωσης ενεργοποιείται κατά λάθος από μια γυναίκα ένα παλιό Video Game Avatar. Μαζί με αυτό ενεργοποιούνται παράλληλα σπάνια και ξεχασμένα συναισθήματα που της θυμίζουν πιο είναι πραγματικά το νόημα της ζωής.

Μπορούμε άραγε να ζήσουμε χωρίς συναίσθημα;
Μπορούμε να λεγόμαστε ανθρώπινα όντα χωρίς συναίσθημα;
Σε τι μετατρέπεται ο άνθρωπος χωρίς το συναίσθημα;

Η Άννα Μπουρμά, ανατρεπτική για άλλη μια φορά, συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και να μας παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της με τίτλο «Κάνε Κάτι» που θα περιλαμβάνεται στον πολύ αναμενόμενο δίσκο της με τίτλο «Η Τέταρτη Εποχή».

Μέσω της κινηματογράφησης αυτήν τη φορά μας περνάει οικολογικά μηνύματα αλλά και υπαρξιακά. Μια ιστορία μέσα σε μια άλλη ιστορία, δημιούργησαν η ίδια αλλά και ο σκηνοθέτης της Θοδωρής Ποπέσκου, με σκοπό να περάσουν τη μουσική και τον στίχο σε άλλα επίπεδα, δίνοντας πια όχι μόνο τρισδιάστατη εικόνα αλλά και τρισδιάστατη έννοια.

Μήνυμα καλλιτέχνη:
«Χωρίς συναισθήματα χάνω το σήμα μου στην ανθρωπότητα»

Μουσική – Στίχοι: Άννα Μπουρμά
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Ποπέσκου

Σε διώχνω σιωπηλά
σαν μπαίνεις στου μυαλού μου τη μάχη
Κάνε κάτι
Τα φιλιά μου νοερά
για κάτι παραπάνω η ψυχή μου ψάχνει
Κάνε κάτι

Σβήνω τα φώτα ξανά
και πάλι κλείνω την αυλαία
Θαρραλέα
Ξέρω γι’ άλλη μια φορά
θα γίνει εκείνο που φοβάμαι
Να σε θυμάμαι

Φοβάμαι να σε θυμάμαι …
Φοβάμαι …
Να σε θυμάμαι …
Κάνε κάτι …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here